Khamis, 20 Mac 2008

SELAMAT KEPADA : Umar Al-Faruq


Umar Al-Faruq Bin Sidik Al-Amini.
(Panjang betul nama abah kamu bagi)
Selamat Hari Lahir yang pertama.
Kak Tiqah tak sabar nak tunggu Umar besar. Mesti sangat handsome macam
bukan abah kamu. Muakakaka
Semoga kamu membesar dengan penuh kasih sayang dari abah dan ibu dan jadilah Al-Faruq yang akan menjulang nama Islam di muka bumi Khaliq mu.
Kak Tiqah sayang kat Umar! *hugs and kisses*

20 ulasan:

Princess Liyana berkata...

selamat hari lahir umar:}cayang ckit pipi tembam tu.huhu

azie berkata...

huhu..sangat cute..erm, bukan sepupu mahupun ayahnya yer..ibunya mungkin,kehkehkeh..tapi sayang seribu kali sayang, dia terlalu muda untukku,kehkehkeh..

*hugs n kisses* for cute umar.
semoga panjang umur, murah rezeki dan menjadi insan yg soleh..amin..

ف wildchild ۞ berkata...

selamat menyambut hari lahir untuk tahun pertama untuk kali pertama dan terakhir ;)

Azhar Ahmad berkata...

Selamat hari lahir ... Ehhh, apsal bekeng semacam jer muka tu.. Ahahhaha

A t i Q a h berkata...

Puteri,
pipi tembam tu jadi my target once bila I jumpa dia nanti. huhu

Azie,
hang ni betuilaa.. sempat lagi tuh. wakakaka

Fa,
kamu ingat lagi ulang tahun pertama kamu?

Azhar,
Umar ni macam Shin Chan. Elok dia gelak-gelak, bila ada kamera, terus muka dia jadi serius.

pHu YinG berkata...

Ada bakat jadi model tu, dik.

Otanjoubi omedetou!! ;-)

atiqah berkata...

Kak PY,
Umar kata, arigatou gozaimasu, PY-Ne Chan! =)

atiqah berkata...

Kak PY,
Umar kata, arigatou gozaimasu, PY-Ne Chan! =)

ف wildchild ۞ berkata...

mane la dapat ingat. mase tu pon tak kenal erti blogging. hehe

en_me berkata...

hepi besday untuk Panjang betul nama abah kamu bagi..

yaasir me yg itteww pun baru sambut besday gak.. ihihi

blackpurple @ jowopinter berkata...

Memang ada bakat jadi kacak bila besar nanti [macam abang jowopinter. Hahaha!]

Semoga menjadi manusia yang akademis dan bertaqwa dik... :)

A t i Q a h berkata...

Fa,
genius tahap dewa la tu kalau dah reti blogging masa umur satu. ahaha

En Me,
terima kasih pak cik Me (kata Al-Faruq).
Kakak sepupu Al-Faruq kirim salam pada Yaasir. =)

JP,
"[macam abang jowopinter. Hahaha!]"

Abah Umar sebaya u la bro. Jadi ayat yang lebih sesuai "macam pak cik jowopinter. akakakaka

Gurau je ;)

Lucca D Jiwa berkata...

comelnya baby tu...

aria ayumi berkata...

alahai. comelnya umar even moka berkerut. huhu. namanya pun... sangat lah best. sama dgn nama adik kite... umar solihin :D

samat ari lahir umar!! umar sama umo ngan aria ayumi :p

p/s-thank singgah blog kite ye atiqah... salam kenal :)

missyizzati berkata...

tiqah,
bile tengok balik,muke umar macam same ngan muke ko kat banner tuh.hehe

Yazid Husain berkata...

selamat ulang tahun umar

salam perkenalan

Yazid Husain berkata...

selamat ulang tahun umar

salam perkenalan

A t i Q a h berkata...

Lucca,
comel macam kamu.. muahahaha

Aria,
Umar sebaya kamu?
Fa! Ni dia genius tahap dewa tu, umur satu udah pandai blogging. haha

psst, trimas kerana singgah. =)

Missy Izzati,
sama? Aku tau, dia ada dua mata, aku pun ada dua mata. Memang sama!

Yazid,
salam kenal. Thanks Uncle Yazid, Umar kata. ;)

Sidik Al Amini berkata...

jual muka anak aku.. kene mintak royalti ni.

"terima kasih kakak tikah, setakat ucapan je, hadiahnye mane?" - kata umar

A t i Q a h berkata...

Pak Sidik,
aku miskin le. Berniaga di Nuffnang pun baru dapat dua ringgit. wahahaha