Sabtu, 22 Mac 2008

GOLONGAN MARHAEN YANG GLAMOUR


Read all major newspapers.
Information Minister wants to see you. Yes, you!

Penghantar es em es yang aku namakan Mr. G memberitahu kala aku, Azie, Ijat dan Naimmah mendaki Balai Cerap. Woho! Glamournya aku. Huh, baru kau orang tahu, betapa berkuasanya kami si bloggers.

Tapi Encik Menteri, aku rasa kalau kau mahu jumpa kami, Encik kena sediakan Stadium Bukit Jalil untuk menampung kehadiran kami. Santapan, wajib ada. Apa macam? Mahu?

Oke, fikir dulu ya Encik Menteri. Aku mau tidur. Penat mendaki tadi masih belum hilang.



14 ulasan:

rasso berkata...

alalaa.... meh sini... i tolong picit... penat memanjat ek?


alalala~


takyah risau pasal siasah... kerajaan tak bayar pun kita tulis blog... kalo mereka bayar tak pe lah... ha ha ha...

bab makan tu.... ermm... menteri sendiri kene ada blog baru rasa dengar apa penulis-penulis blog nak... cewah~

Azhar Ahmad berkata...

Kamu tahu... Kat Atas Balai cerpa tu... macam macam adaaaa....

azie berkata...

~ngeeeeeeeee~
anak sapa chomey sangat pakai tudung pink tu??kehkehkeh

Princess Liyana berkata...

hihi.penat mendaki balik makan mcd ek yang.haha. i punya kenangan pahit di balai cerap.cukupla.

A t i Q a h berkata...

Rasso,
aaa..yang tangan tu kuat sikit. haha
Kalau I jadi PM, I lantik u jadi menteri ya.

Azhar,
saya tau. Ada monyet, ada pokok getah, ada...aaa...

Azie,
chomey? Aku kena pakai cermin mata ni, nak tengok tang mana chomey dia tu. haha

Ina,
dah penat-penat buang lemak, tambah lagi. he..
Tadi, tok pesan, kalau mau naik, letak duit dalam sapu tangan. he

blackpurple @ jowopinter berkata...

Std. Bkt. Jalil pun tak muat rasanya. Itu baru pemblog dari KL. Belum negeri-negeri lain lagi.

A t i Q a h berkata...

JP,
kita buat 15 sesi kalau begitu. Satu sesi untuk setiap negeri. ahahaha

pHu YinG berkata...

Di Sarkas Selatan sahaja sudah beribu-ribu wahai Encik Menteri..

rasso,

Adik kita ni baiklah..Dengar cakap abang & kakak dia suruh jogging, ;-p

A t i Q a h berkata...

Kak PY,
kalau suruh Encik Menteri buat road tour pun boleh kot. Kan kak.

~~Penat! Tu baru jalan, belum jogging lagi. haha

Jannah berkata...

Babe, thanks for the link up. I linked my blog to yours also.

Tetiba pak menteris change their tune. Dulu marah sekarang sayang. Dah nama ahlil politikus kan?

فيصل berkata...

wah.. menteri mahu berjumpa penulis blog? wahhh itu sudah bagus.. tapi aku tak dak apa nak cakap kat menteri.. aku rasa blogger ni bleh jadi promoter pelancongan malaysia.. oleh tiu.. kena buat satu pekerjaan part time untuk para blogger haha serat dua jadilah.. tu untuk baya sewa internet ngan duit api..

A t i Q a h berkata...

Jannah,
hehe, thanks =)
Pak Menteris ketinggalan zaman sudah. Orang dah lama blogging, dia baru mau mula. haha

Faisal,
mereka juga kena selalu kipas kita jika mau promote yang baik-baik tentang mereka. wakakaka

gayour berkata...

bloggers mendaki balai cerap. balai cerap tu apa hah. adakah tingginya mengatasi gunung kinabalu?
hah... panjat! panjat! lantak kat kau la!

atiqah berkata...

wah! enche gayour singgah..hehe..
balai cerap ini setengah tinggi dari gunung kinabalu punya gunung yang legi sebelah. wawawawa..