Selasa, 25 Mac 2008

KAMU YANG AKU RINDU


Pesta konvo kali ini aku sangat terharu pada diri aku (sambil mengelap air mata) kerana aku sangat tabah menahan nafsu pada blaus-blaus dan tudung-tudung yang disangkut dengan cara yang sungguh menggoda pandangan mata. Syabbas bete, syabbas.

Terima kasih hati. :)

Oh, jom kita pergi ke kisah satu lagi, kala mana pelajar aku datang ke tapak pesta tempoh hari. Memang sangat seronok sebab dah lama tak jumpa mamat empat orang ni. Dalam kelas dulu merekalah dalang di sebalik kebisingan kelas 4 Jed. Serius macam mana pun muka aku bila marah, mereka ni boleh bercanda lagi dengan aku. Si Zaem itulah yang aku ceritakan dulu. (Baca: Resipi Buat Kek)

Berjalan dengan mereka malam tu, buat aku nak tutup muka. Malu! Sangatlah suka flirt dengan kakak-kakak U*M. Ringan aja mulut nak kacau sang gadis. Dengan mak cik kat gerai makan pun nak kacau. Sampai tutup muka dengan kertas mak cik tu gelak tersipu. Tapi terhibur juga tengok. Terima kasih ya kamu berempat. Dah lama teacher tak gelak-gelak yang sangat seronok. Belajar elok-elok. Nanti kita jumpa lagi, oke.


17 ulasan:

Azhar Ahmad berkata...

Budak lelaki sebelah kanan dua orang tuh, apsal saya rasa semacam....

Princess Liyana berkata...

huhu. Students you kelakarla yang. Tp best apa. Laughter is the best medicine. Walaupun teachernye punyala tebal muka bawa diaorg. hihi. Rindula plak kat students i=(

Princess Liyana berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
blackpurple @ jowopinter berkata...

Macam nak menangis kalau diingat-ingat kenangan pesta konvo dulu.

"Oits, oits, lelaki tak kacaklah menangis", kata Mael.

missyizzati berkata...

aku rindu untuk bertaaruf dengan students aku hari hari..hehe

missyizzati berkata...

aku rindu untuk bertaaruf dengan students aku hari hari..hehe

A t i Q a h berkata...

Azhar,
hang ni teliti sungguh laa..sampai yang tak terjangkau dek akal saya. haha.. mereka tu kawan dari baby lagi. sebab tu rapat.

Ina,
I nampak u tersipu-sipu masa diorang mengayat u malam tu. huhu

JP,
iya ka? nak menangis? isk...
Saya tak sabar nak tunggu hari tu tiba.

Ijat,
hari-hari? Macam 50 first date? huhu

azie berkata...

students aku dtg raya umah sebab nak duit, pastu lame gile lepak umah aku tgk cite charlie chaplin

Princess Liyana berkata...

hik2. tak cukup cikgu tqah ada,cikgu syana ada ,cikgu yan ada. Cikgu liyana dgn cikgu Azie pun depa nak test power:p.hik2

Princess Liyana berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
waterlily berkata...

Kak Lily masih menunggu hari itu....terlewat sentiasa kakak ini huhuhu.....

atiqah berkata...

Azie,
rumah mereka tak da tv besar macam rumah kao. ;)

Ina,
kalau ada nenek tua pun mereka akan test power. haha

Kak Lily,
mesti indah, bergambar di samping lelaki kesayangan hari itu nanti.
=)

ف wildchild ۞ berkata...

haha. itu belum lagi yang kat tengah and tinggi antara berempat tu g flirt sume orang kat pesta konvo ;p

A t i Q a h berkata...

Fa,
yang kat tengah dan tinggi tu pun dikerjakan dek mereka berempat. wahahahaha

umi_e berkata...

atiqah... pesta konvo mana lak tu... awalnya ada konvokesyen?

* atiqah kat mana?

A t i Q a h berkata...

Umi_e,
ini konvo kecil. Sekolah kami buat konvo dua kali setahun.

*Atiqah di Universiti Selatan, Skudai. =)

Wiween @ Awin berkata...

beshnye jumpe student lama kan..kite lama x jumpe ex students yg kite rapat dulu..sgt windulah! :(