Ahad, 22 Jun 2008

TINGGAL LAH SAYANG, TINGGAL LAH KENANGAN



Genap satu bulan sepuluh hari. Makan. Tidur. Dan jadi bibik di rumah.

Hari ini. Aku pergi. Pergi pada sahabat tersayang dan buku tercinta.

Tinggal emak, tinggal abah.
Tinggal adik, tinggal embah.
Doakan kakak di rantau sana.
Ya. Saya tau, ini ungkapan hiperbola.
BWA HA HA HA.


________________
Sajak ketot:
Cinta cuma daki dunia,
Jika Allah bukan sandarannya.

22 ulasan:

xrajunax berkata...

ya kembali menatap muka pensyarah
kembali menatap muka rakan yg menyebalkan.

dan

sekali lagi
menikmati hanggukan di dalam dewan berhawa dingin

*mengantuk dlm bilik kuliah. ini kisah saya beberapa bulan dahulu :)

A t i Q a h berkata...

Raj,
oh. Itu normal bila terangguk-angguk dalam kuliah. Tak mau belajar balik ke? Ha ha.

Pocket berkata...

so cuti dah abih,
ok lah tuuu!!
masa untuk kembali merasa muda,
kembali merasa cinta,
dan tak tido pasal assignment,

jangan lupa save

diya berkata...

esss. tiqah dh masuk sem br ye? huhu. diya ada dlm 2 minggu lg. rs mcm kejap je kan...

A t i Q a h berkata...

Pocket,
tak tido pasal assignment. Em, nikmat tu. NIKMAT amat. Ho ho.

Diya,
kita bukak sem sama dengan Diya gak. Tapi kita balik awal. =D

azie berkata...

tiqah,
hangguk2 dlm kelas? mcm familiar je,harhar

Syam berkata...

dak university dah start sem baru lagi ke? hohoho...saya rindu zmn campus life. it was great!



-----------------------------------
syam @ http://aeropama.blogspot.com/

en_me berkata...

usaha tangga kejayaan..

~x[ Eclipse ]x~ berkata...

owh balik utm,skudai ye
dgr cite kat sana lagi besh dari KL
cesh** dah nasib di kl
:S
mana tahu mungkin lagi setahun kita boleh ketemu
=.=

missyizzati berkata...

tiqah hyperbola! yeah! hehe

waterlily berkata...

Selamat kembali menyambung perjuangan.

ps: Suka nota ketot tu ;p

rasso berkata...

hahahaha...

i dah tak termenung di dalam kamar kuliah dah sekarang....


lalallaa~

Princess Liyana berkata...

alahai,tersengguk2?huhu mcm tau je!hik2 jumpa esok dear:)

Abdullah berkata...

MUUUAAAHAHAHAHAHA!!!!

*crack crack* (Bunyi orang jahat letupkan jari jemari sambil buat muka yang penuh kejahatan)

tasikmerah berkata...

apa kaitan ngan gambo tu tiqah?

:p

bukan gambo p kenduri kawen ke tu tiqah?

errkkk....

xiiinam751... musafir denganMu berkata...

Selamat tinggal gak sayur petola dan stok ikan masin sabah..ha..ha..ha

xrajunax berkata...

ya rabbi
sudah cukup la atiqah
dah banyak masa remaja terbuang
terperap dalam bilik menelaah buku
hasilnya puntak seberapa...
izinkan saya bergembira dengan cara yang sederhana ya?
kecewa dan letih barangkali :)

saudagar gaRAM.. berkata...

hahahhahahahaahhahahahaha....

pulanglah ke TANAH SELATAN ya beb..

A t i Q a h berkata...

Azie,
ye ye. You know TOOOOO much! Wakakakaka...

Syam,
yeap. Masuk semester 7 dah. Yay!

Me,
=D

Ecl,
marilah menyambung degree di JB!! He he.

Ijat,
Hyperbola tangga kejayaan. Woooha!

Kak Lily,
Mekasih. Akak juga. =D

Rasso,
ai setahun lagi. Ho ho!

Ina,
nanti u urut2 i tau. Hihi.

Sir,
i meant it in the kindest way. I'm just worried about you...bla bla bla. Tengok tengok, i hafal skrip dah tau! Ho ho!

Cik Lah,
tiqah dah rindu kat mak. Wuuu~~

Raj,
yezza. Asalkan kamu bahagia. =)

Garam,
ya. Aku mahu pulang. Lalala.

Lily.Lulu. berkata...

semoga sukses ...
;)

ELeEa berkata...

hehe...kita nyer turn lmbat lg...
assgnmnt yg blmbak xbsentuh lagi...
alahai...bila nk insaf...
akk doakan tiqah xngantuk dlm kelas...
leh bawa kjayaan apa doa 2?
leh...( tnya n jwb snirik...ehe =p )
bila xngantuk, leh fokus, bila leh fokus, ilmu masuk..bila ilmu masuk, exam leh jwb...bila exam leh jwb ( amaran : dgn result gempak ) so success! =)

A t i Q a h berkata...

Kak Tasik (maaf, saya lupa. :{ )
tu gambar mak abah saya yang tinggalkan saya. Huu~

Lily,
mekacih. =)

Kak Leea,
ho.. mekacih atas nasihat nya kak. ;D