Sabtu, 28 Jun 2008

KREDIT UNTUK KAWAN-KAWAN SAYA

Sekitar Language Camp 2006 - KTF, UTM.

Induksi fasilitator.

Aktiviti.

The Facilitators.


Language Camp sudah selesai dengan berjayanya. Ini bukan kali pertama kami conduct such these camps. Tapi kali ni, aku memang sangat terharu dengan kamu-kamu semua. Tak tahu apa perkataan yang sesuai untuk ucapkan terima kasih. Speechless tahu.

The only thing that is in my mind right now is, I'm very proud to be among you guys. Really! Tak mau nangis kah baca ayat itu? He he.

Sorry & thank you for everything ya!

Untuk gambar, kunjungi sini. Kalau tuannya dah upload lah. ^_^

25 ulasan:

rasso berkata...

Uhuhuuhu..

dear... wife i masih simpan... nanti i suh dia upload k... don't worry... ekeke

Adry berkata...

Huhu.. nampak cam best jer.. hehe

A t i Q a h berkata...

Rasso,
pujuklah dia suh cepat-cepat upload. Hi hi hi.

Adry,
ya. Memang best! ;D

f u x a n e berkata...

heh.. cam best je kem ni.
ada aktiviti spelling bee tak? (ala-ala speel it right kt tv tu)
ehehehe..

Princess Liyana berkata...

huhu tak sabar nak tengok gmabr tableau mereka. Pose tak hengat punye!ahaks..seronok kan yang? alahai..dengan drama mereka lagi. memang berbakat:)

musafir berkata...

akak-akak fc rupanyer kalian ek!!

diya berkata...

mcm kenal je dewan ni... huhu. rsnya diya penah ada program kat dewan ni ms sampai UTM kat matrik dulu... ngeee. kompem dewan ni :D

Tok Rimau berkata...

Tok pun ada? Gambar zaman bila ni?

A t i Q a h berkata...

Reen,
Spelling Bee game pertama yang kami main. He he.

Ina,
kita punya pose ada gak kan. Hi hi hi.

Musafir,
kamu juga kan?

Diya,
owh. Setiap kolej kediaman kat UTM ni, ada dewan yang serupa itu. Dewan lapan segi. Ha ha.

Tok,
oh. I lupa u live in the present, not in the past. He he. Tu gambar masa 2006 lah.

azie berkata...

best gile. mari kita tour 1 malaysia buat english camp! (pergh, bajet hebat je cakap omputih,harhar)

tqa, watlah iklan untuk perkhidmatan camp kita.(bling bling! bijik mata aku dah tukar jadi gambar RM,haha)

Princess Liyana berkata...

i je yg kena jadi bride:p pose merajuk konon.alahai:) tak sbr nak tgk gmbr. kanda cepatla upload:)

azie berkata...

baru terperasan tajuk entri ko.

betul ke nak bagi kredit kat kami semua??berapa???100 jadilah..kiteorang tak kesah.tapi aku punya, ko buat 50 maxis, 50 celcom ek..

thnaks tqa
luv u..mwah!

Syam berkata...

saya mahu kredit sebanyak rm 30 untuk talian celcom prepaid say. bolehkah?

cheers,

syam @ http://aeropama.blogspot.com

rasso berkata...

hahaha...

azie merepek.... leh plak kredit tambah nilai... auuuwWW~

diya berkata...

huhu. dewan2 kat sana sama je ek... hehe. diya dh lupa dewan apa ms wat program tu dulu. :p

tasikmerah berkata...

azie tu nak kena tarik hidung tuh... :p

saudagar gaRAM.. berkata...

Language Camp?



rasanya gua perlu join ni beb..
kemahiran berbahasa gua..

GAGAL..

::.. a t i q a h ..:: berkata...

Azie,
oh. Sanggup ka? He he. Nanti kita tanya ahli mesyuarat oke. =D

Ina,
ye la. U sesuai jadi baride. ^_^

Azie lagi,
oo..boleh. Boleh.... Wakakakaka

Syam,
eheh. Ni dah kira buli budak yang masih belajar ni. Ha ha.

Rasso,
heh. Takkannlah Azie merepek. Memang ai nak bagi dia kredit pun. Hoho!

Diya,
tak pe. Nanti Diya datang sini lagi, k. =)

Kak Tasik,
hish. Mane bleh kak. Marah cik abang dia nanti. Huhuhu.

Garam,
uhh. Anda pasti? Ha ha.

Pocket berkata...

waa..cam besh!!
different approach to the boyz and girlz on english..
nak join jgak!!

missyizzati berkata...

seriously. the business plan has to be executed. hehe

A t i Q a h berkata...

Pocket,
different approach? Eheh.

Ijat,
girl, got an idea. Lepas ni, kita exchange position boleh?

[ Eclipse ] berkata...

besh kan jadi fc...
kalau nak bercakap dengan org lebh besar mcm segan..
tapi bile cakap dengan budak2..rasa mcm
wah bangga gile~ hehe

Lily.Lulu. berkata...

tgk balik xtvt mcm nih .. teringat zaman2 belajar dulu kat uitm ..

macam2 xtvt yg join .. yg kena pergi .. kena paksa pergi ...

but it was fun and memorable !!
;)

cikf=) berkata...

haha...dh lame x masuk KTF~

A t i Q a h berkata...

Nad,
haha. Sudah tentu. Kalau dengan budak sekolah rendah, lagi boleh auta. :P

Lily,
ehehe. Kalau kena paksa tu yang tak best tu. Psst..kami dapat komisyen. Sebab itulah seronok. Hoho.

CikF,
konvo bila? Marilah tidur bilik saya nanti. He he.