Ahad, 1 Jun 2008

AKU YANG HUDUH



Dare me not to confess,
So in my heart I keep it always.

______________________

Sometimes I need a failure,
to wake me up from a deep slumber.


Aiyoh! Betul-betul masih belum ada mood mau menulis.

15 ulasan:

ف wildchild ۞ berkata...

wangi tak bunga tu?

diya berkata...

mana de huduh... santek ape... :D

kdg2 kegagalan yg membuatkan ssorg tu mahu bangkit kan :)

Tok Rimau berkata...

Jiwa yang cantik tidak boleh dijualbeli.

Syam berkata...

aku juga huduh dan buruk. nampaknya kita ini senasib

dugongsenyum berkata...

tapi aku hensem.

ayat di atas adalah tajuk sebuah cerpen di dalam buku Wilayah Kutu. Hehe

missyizzati berkata...

heh. define 'huduh'. dan oh ya, aku serius tentang cadangan koleksi sajak ketot itu. hehe.

Abdullah berkata...

Tiqa,
koleksi sajak ketot tu ori ke ada yg pirate?

tasikmerah berkata...

tiqah santek ok....

bunga tu nama hah?

A t i Q a h berkata...

Fa,
tak cium pun. Tapi bunga ros, mesti wangi kan.

Diya,
tengah rasa diri sangat tak best sekarang ni. hu hu.

Tok,
jiwa saya tak cantik sekarang. =(

Syam,
mari kita nyanyi. Kita serupa~~

Pakcik Dugong,
ya! Kau memang suka masuk bakul. Wakakakaka

Ijat,
huduh is ugly. Ugly is me. Hu hu hu.

Che' Lah,
ada nampak kat tempat lain ke? hu hu.

TM,
tu bunga ros. Kot. He he he.

xrajunax berkata...

ni nak tanya ni
suka sirap bandung ke?

saya suka kaler pink je.

diya berkata...

huhu. rasa tak best? jom pekena teh tarik :D diya uat spesel utk tiqah. ekeke

t.a.t.a berkata...

Kamu sungguh pandai mengarang kata².. kenapa la aku tidak sepandai itu...?

*sigh*

A t i Q a h berkata...

Rajuna,
apa kaitan sirap bandung dengan pink?

Diya,
okeh. Yang kaw2 punya tau Diya buatkan. Thanks dear. =)

t.a.t.a,
saya pun tak pandai la. *sigh* juga.

butterfly85 berkata...

err,bunga apa tu?

A t i Q a h berkata...

Butterfly85,
tu bunga ros nama dia. Ki ki ki.