Ahad, 8 Jun 2008

CUTI-CUTI MALAYSIA 2


Hari ni, destinasi pilihan Cik Kiah adalah Pusat Peranginan Teluk Batik, Lumut.


Aiyoh! Sangat tak sedar diri aku ni. Berjalan tak hengat result yang teruk dunia. Ha ha. Maaf. Biar aku habiskan gembira sebelum menghadap PSM semester depan. Oke?


Tapi untuk cuti-cuti hari ni, ahli rombongan terdiri daripada kawan-kawan masa sekolah menengah aku. Ala-ala small reunion la gitu. Memang sangat small jumlah ahlinya. Ramai yang tak ikut sebab masing-masing ada kenduri sana-sini. Haih.


Ahli rombongan. Aku? Khusyuk dengan stering van.


Ada BBQ juga. Heh.


Perkhidmatan sewa khemah? Sila hubungi abah aku.


PS: Bee, Nad, Nani and Shafira, really, I had a great time with you guys! Tahun depan, kita ke Pangkor. Mahu?

PSS: Clan, lepas ni kalau nak jimat, kita naik van. Aku sedia jadi supirnya.

12 ulasan:

missyizzati berkata...

uh~~ beshnye!!

en_me berkata...

ammvoiii. sonoknyer jalan jalan samer kawan kawan .. kannnns

Hafifi berkata...

amboi2..bestnya bercuti..

waterlily berkata...

BBQ tu nampak amat sedapppppppppppppp!

A t i Q a h berkata...

Ijat,
=D

Me,
ya. Sangat seronok! =)

Fifi,
bercuti memang best. He

Kak Lily,
panjaaaaang nya p dia. Ha ha

Pocket berkata...

bbq tu membuatkan pakcik nak makan bbq jgak pas nih, cam sodap jer huhuu,
yang mana satu atiqah? dalam khemah tu yek?

diya berkata...

huhu. bestnya skali skala ber-camping cam gini. :)

p/s-nak ikut pegi pangkor gak :p

Princess Liyana berkata...

huhu.best yang:)

A t i Q a h berkata...

Pocket,
wah. Hebatnya mata u. Dalam khemah pun boleh nampak ek?

Diya,
jom. Tahun depan kita camping kat Pangkor. =D

Ina,
best! Tapi badan I tak la sampai lebam-lebam. Ha ha ha!

ف wildchild ۞ berkata...

jangan fikir psm dahulu. bersenang senang dahulu, bersusah susah kemudian :)

eleeA berkata...

emmm...geng2 cyber ni bila lagi nk plan prog...?
p/s:cis...xsdr diri assgmnt xsiap lg =p

Lily.Lulu. berkata...

beshnyaaaaa mcm nih ...
ada bbq lagi .
layan seh !!
:)