Rabu, 2 April 2008

Fitna by Geert Wilders

Fitnah? Kepada siapa? Kepada Islam? Maksudnya memang dia mahu memfitnah Islam? The title is obvious man! Kalau dah tajuk pun fitnah, dah tentulah ia tak betul. Apa bengong la ini orang. Kamu tunjuk orang mati bergelimpangan? Itu lagi bangang! (sangat harsh, tapi aku tak tau apa lagi adjektif yang paling sesuai). Di Palestin, di Iraq, di Kosova, yang bergelimpangan itu lagi sadis.

Petikan-petikan ayat Al-Quran itu. Kau tak habiskan pun. Itu, urusan kamu dengan Allah. Tunggu aja balasan dari Dia, ok.

Oh, lagi satu. Terima kasih sebab bagi statistik Muslim yang kian meningkat di Eropah dan di negara kamu. InsyaAllah, statistik itu akan terus meningkat. Jangan risau, eh.

Sekian, entri emosional dari aku. Mahu sambung buat Curriculum Studies pula. ;p


Nota kekakian:

  1. Kredit kepada tuan punya Blue Cube yang seksi untuk video itu.
  2. Aku sudah jatuh crush pada seorang blogger yang sangat kiut dan cool. Ahahahaha

6 ulasan:

azie berkata...

adakah blogger yg kiut dan kewl ittew sama dgn tuan punya blue cube yg sexy?ahaks!

A t i Q a h berkata...

Azie,
sama? Jantina? Tentulah lain. ha ha.

missyizzati berkata...

sape tiqah? mahu tahu! ape istimewanya die sampai ko jatuh crush? curious!

A t i Q a h berkata...

Ijat,
the he he. Jatuh crush sebab dia kiut ala-ala Sakurai Sho lah. :p

Mohd Noor Hakimi berkata...

senang crita kita boikot je produk belanda..termasuk org yang bela ayam belanda..ahak..kawan saya ada bela ayam belanda..mat amin,jaga ko!!pasni gua fitnah lu dgn ayam belanda lu skali..

p/s:- nama ayam belanda beliau ialah john..mcm hampes..

A t i Q a h berkata...

Kimi,
tak bleh, tak bleh. aku suka makan hayam belanda. kalau tak makan sehari tak bleh tidur tau. ahaks!