Isnin, 14 April 2008

SETERUSNYA, CERITA PESTA DARI ATIQAH PULA.

Ya. Lagi satu entri tentang pesta buku dari blog aku. Ok, bagi aku cerita satu persatu. Bear with me, eh.

PENULIS


Dua penulis di atas, ditemui dalam dua kondisi berbeza.
Yang atas, suasana tenang-tenang aja.
Yang kiri, untuk mendekati dia, kami kena bertolakan.
Tapi, dua-dua mesra dan kewl!


HASIL DAPATAN




Ups, AweksKL tu aku dapat sebelum berlepas ke KL. RM10. Harga kawan-kawan, TokR kata.
ACA dan Sirah Nabawiyyah, kiriman untuk TokR dan Rasso. Psst..Rasso, dia ada bagi rantai kunci percuma. I curi boleh? :p


BLOGGER SANA SINI


Vovin. Dengan imej rambut yang baru. Lihat dari jauh saja.
Nida. Bertudung pink. Aku lihat dia tengah bersembang dengan Pakcik Naga.
Pakcik Naga. Dia lebih hensem dari Andrea Herata? Nehh! Tapi anak dia yang tingkat satu dan yang nama Emily tu, comel!


MAJLIS


Majlis bersama Mas Andrea, singgah sekejap. Dia pandai berlelucon, tau.
Dialog yang aku tak boleh lupa,
"Kamu siapa?" "Iqal."
"Iqal siapa?" "Iqal mayang."

Majlis pelancaran buku Detektif Indigo dan Tawassul. Aku lihat Pakcik Naga punya lubang hidung kembang kuncup. Bilamana Faisal asyik memberi kredit tentang kulit buku Detektif Indigo yang direkanya.


21 ulasan:

Princess Liyana berkata...

Mana gambar i?Takdepun. Isk2. Sangatla dasyat mereka ini memborong buku dan sanggup bertolak-tolakan untuk mengambil sign penulis kesayangan mereka:)hihi. Asal puas hati kan yang?

missyizzati berkata...

puas! =)

Tok Rimau berkata...

Buku Sirah Nabawiyyah tu Tok Rimau punya. Buku kartun Aca tu, lan rasoo punya. Entah bila ntah dia nak besar. masih baca kartun lagi. Ish. Teruk betul.

atiqah berkata...

Ina,
eh, gambar? Yang tangkap gambar tu, bukan u ka?

Ijat,
he he

Tok,
Ho ho..cantik punya kaber line aa. =p

FaNaQiLa berkata...

atiqah,
Hi! u da kene tag. Wacha!!!

sinaganaga berkata...

WO!

azie berkata...

encik naga ensem?takleh jadik ni.aku kne cepat2 crush kat dia.aku cop dulu okkey!haha

Mohd Noor Hakimi berkata...

ha?ehh..tumpang lalu..

sicarangkulina berkata...

atiqah... lama dah sy selalu menyinggah di blog atiqah nie. sy suka... aduh cemburu gilers tgk gmbr FT tu... sy xsepat nak pg pon...

A t i Q a h berkata...

Qila,
aiyak! Buat-buat pengsan 48 jam -_-

Pakcik Naga,
weee...

Azie,
mahu cop? Hambik le. Kalau kau dengar cerita aku nanti, aku tak pasti kau masih kekal dengan keputusan kau tu. Ha ha

Kimi,
singgah le. ;p

Sicarangkulina,
aduh, trimas kerana rajin ke sini ya. Cemburu kah? Tahun depan kita gi sama, ok. ;)

neeziee@separawaras.com berkata...

kenapa tak ambik gambar lubang hidung pakcik naga kembang kuncup tu?mesti boleh jual mahal.larisss..

waterlily berkata...

Mana gambar pak cik Naga yang mengaku macam Hindustan tu?

A t i Q a h berkata...

Neezie & Kak Lily,
bukan tak mau ambik. Betri telefon sudah nyawa-nyawa ikan waktu jumpa Pakcik Naga.

Lagipun, saya tak mau menambah-kembangkan hidung beliau, dengan perasan glamernya itu.

aria ayumi berkata...

atiqah yg mana satu ye?

t.a.t.a berkata...

header atas tu gambar atiqah masa kecik ke? comel!

tumpang terjah! hehe salam...

blackpurple @ jowopinter berkata...

Tahniah! Selamat membaca dan mencerna!

A t i Q a h berkata...

Aria,
kamu mau yang mana satu? he he

t.a.t.a,
salam terjahan. Gambar Atiqah. Aah. Gambar dia la tu. ha ha

JP,
terima kasih! Baru hadam satu. hiks

MODERATOR berkata...

Ooh u sempat beli aweks kl yek? Hmm...itu ok juga. Yang best 'kasut biru rubina'.

kewl babeh!

ف wildchild ۞ berkata...

kat mana ni?

A t i Q a h berkata...

Moderator,
tak beli di KL, beli dari tok aja. 'Kasut Biru Rubina' sudah khatam lama. Memang best! :)

trimas kerana singgah.

Fa,
kat PWTC le. Kenapa?

Princess Liyana berkata...

yela tu. Mane ada i amikkan gmbr tu. uhuhu. I kan kna layan my bro:p