Jumaat, 18 April 2008

SEGAN DENGAN MOMOK

Lokasi : Pizza Hut, Jusco Taman U


Lelaki 1 : Housemate I ajak tengok midnight kejap lagi.

Gadis 2 : Wah! Cerita apa?

Lelaki 1 : Congkak.

Gadis 3 : Eee, I tak suka tengok cerita hantu. Takut! Malam pulak tu.

Lelaki 1 : I pun tak nak pergi.

Gadis 2 : Ooo, you takut nak tengok ya.

Lelaki 1 : Eh, mana ada. I segan nak tengok hantu.

Gadis 2 : Ek eleh, kaber line lah tu.

Ho ho

24 ulasan:

missyizzati berkata...

oowh.
makan pizza hut yeh? nyum2. hehe

Mohd Noor Hakimi berkata...

momok?tak best..pizza?best2..
kena lak makan piza sambil layan lagu cromok..pehh..

azie berkata...

i pun malewW juga nak tengok hantu,hehe

yginsaf berkata...

me tengah tengok 'ghost rider' kat hbo itteww.. ammvoiii

rasso berkata...

huh~
jahat!

i ajak u... temankan i... u tak nak... kaber line la tu...

i kan ade~

A t i Q a h berkata...

Ijat,
tu lah pasal. Ada orang mengidam. Kalau tak bawa, nanti malam mengigau pula. ;D

Kimi,
Cromok? I tak minat. Momok? Aku takut. huhu

Azie,
nanti kita tutup muka kalau jumpa dia. Kan?

Enche' Me,
'Ghost Rider' tak hantu sangat. hehe

Rasso,
tak maulah I. Nanti kalau I terkejut, habis orang sebelah. Aiyak!

Princess Liyana berkata...

mkn pizza tak bawa i:(

azie berkata...

tulah, jumpe momok macam jumpe bakal suami,harharhar

A t i Q a h berkata...

Ina,
alah, you makan ayam chiow tu lagi sedap. Hu hu

Azie,
aku lari dulu kalau nak jumpa suami muka macam momok. ;)

rasso berkata...

ape yang abes? aalahai...


jom la... jom la....

Chika Chika berkata...

oh.
boleh apply ke chika lah.
semacam takut melihat hantu. tapi kalau dijadikan statement, maruah akan drop secara dramatis. jadi beralasanlah.

A t i Q a h berkata...

Rasso,
pop-corn yang habis melayang. haha

Chika,
ya, marilah kita bersegan beramai-ramai. he he

Princess Liyana berkata...

A'ah. Sedap sampai dua pinggan nasi abes. Mak aih, melantak tak ingat punye:p

f u x a n e berkata...

awww... lelaki 1 pemalu ke?
ahahaha...
urmm... arini jj ramai sgt manusia. mcm mana laa korang boleh sumbatkan diri masok ke pizza :P

A t i Q a h berkata...

Ina,
aah. Yelah dua pinggan. Lepas tu hari ni tak makan langsung. Lepas tu pening kepala. Siapa yang susah hati? Aku jugak. hohoho

Azreen,
beliau tidak mau menjatuhkan reputasi. Jadi dia kaber line lah. Ha ha

Kami sampai awal, dapatlah merebut tempat. Kamu tidur semalam. Kalau tak, boleh kita makan sama. he

pandagumuk berkata...

alalal.segan pule~

musafir berkata...

a ah..hantu sekarang memang segan-segan....sebab dah ramai hantu yang cun-cun...uhuk-uhuk

Princess Liyana berkata...

uhuhu. Dah tidak pening da:p..Ahaks. I tau sayang kat i kan?:p I tak kesah, bukan slalo dapat mkn ayam chiow..melantak la

MODERATOR berkata...

saya belum berkesempatan melihta congkak. Buah tangan terdahulu Jangan Pandang Belakang, bila saya menontonnya seolah-seoalah saya melihat sambungan filem Mr. Bean.

Maaf, ini pendapat jujur saya.

Mohd Noor Hakimi berkata...

tiqah..pas citer congkak ni dengar kata de citer bongkak..haha..pi tgk..

A t i Q a h berkata...

PandaGumuk,
eee...segan~~

Musafir,
hoho..Pontianak Harum Sundal Malam contohnya ;)

Ina,
nanti you masakkan sehidang untuk I oke.

Moderator,
ho ho. Siapa pegang watak Mr Bean?

Kimi,
lepas tu cerita pekak pulak. he

rasso berkata...

fuxane,
i lelaki satu? huh~

jaa...haat...

alhaddads berkata...

hehehehhe... nie cover line ek?
assalamulaikum tuan rumah..

A t i Q a h berkata...

Rasso,
eh, perasan lah you ni. Wakakaka

Waalaikumussalam Alhaddads,

ya. Atau pun tutup baris. hi hi