Sabtu, 24 Mei 2008

TUGAS UNTUK ENCIK POSMEN.


Kak Lily punya, dah selamat sampai. Harap-harap, yang lain pun dah dapat. =)

By the way, semalam masa aku ke kedai di pekan, aku nampak item yang di dalam sampul tu, ada dijual kat sini juga! Ha! Ha! Ha!

18 ulasan:

f u x a n e berkata...

ahahaha... tak "rare" dah la..

:P hehe

azie berkata...

apekah itu?

waterlily berkata...

Hahaha ;p

Terima kasih. Kak Lily & si botak dok tergelak lagi dalam pertemuan kami semalam.

saudagar gaRAM.. berkata...

ok..dah sampai dah.
petang kang gua nak merasa apa lain dia dengan yang ada kat sini..


thanks ya cik tiqah..

hahahahaaaa...




nanti kalo gua pegi memana,gua belikan lu oleh oleh..



oh ya,mak gua tanya..
sape saudagar garam??

lu mau jawab?
hahhahahaaaa...

A t i Q a h berkata...

Azreen,
tu lah. hu hu hu

Azie,
itu adalah..jeng jeng jeng.

Kak Lily,
kenapakah tergelak-gelak? =D

SG,
mak cik, Saudagar Garam tu orang kaya dari tanah Arab. Datang rumah mak cik nak jual garam. Hua hua hua!

rasso berkata...

rupenya... sampul ke dua dari kiri tu untuk i jugak... swett... huhuhu...tq

dah terima petang tadi..

::n a s h i q a h:: berkata...

rasso,
tajamnya mata! ha ha ha

saudagar gaRAM.. berkata...

gua nombor tiga..hahahaha...

diya berkata...

that was very nice of u atiqah... moga dimurahkan rezeki... :)

A t i Q a h berkata...

SG,
anda pasti? he he he.

Diya,
=D..kalau dapat bagi Diya lagi best.

tasikmerah berkata...

tiqah... aku punya blom sampai... aaa..... silap2 posmen tu dah bancuh tak teh aku tu..?

Princess Liyana berkata...

i punya takde ek:p

tasikmerah berkata...

ptg ni br sampai... tq ya...

t.a.t.a berkata...

Wes entok.. hehehe

saudagar gaRAM.. berkata...

mak gua tanya..


macam macam..
dia tanya pasal lu..




abislah...
lu tak takot ke?




hahahahaaaaa......

saudagar gaRAM.. berkata...

gua cuba cium sampul..

harap2 ada bau bedak..






kecewa..dapat bau teh je..

hahahahaaa.....

::n a s h i q a h:: berkata...

TM,
dah diminum? he he

Ina,
u punya I bagi by hand ok. Spesel sikit. he he

t.a.t.a,
ojo di frame yo. Buat lah sejag, minum satu family. hehe

SG,
mak cik, saya ialah budak baik lagi best!

Bau bedak posmen adalah. Wakakakaka

ف wildchild ۞ berkata...

sudah dapat. terima kaseh banyak banyak. kami masih lagi sayang utk menggunakannya ;)