Ahad, 25 Mei 2008

SPR, here I come!

Terima kasih Mak, sebab lahirkan saya.
Terima kasih Abah, sebab besarkan saya.
Terima kasih Allah, sebab bagi saya Mak dan Abah yang best!

***************************
Updated : 26 May

Terima kasih para pengucap sekalian. Yang melalui SMS, Friendster, mahupun Facebook. Juga terima kasih kepada penyanyi lagu Happy Birthday. Ha ha ha

***************************

27 ulasan:

xiiinam751 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
xiiinam751 berkata...

Assalaamualaikum ponakanku...
Selamat Hari Jadi..semoga Allah mudahkan segala urusan hidup Tiqah. CLah pun nak anak-anak CLah jadi macam Tiqah!

azie berkata...

selamat menyambut ulangtahun ke 21. semoga panjang umur, murah rezeki. jangan asik melayari internet,hikhik

p/s: aku tahu ko mesti yang tengah2 tu. wallaweh, rambut menten siot,huhu

Sidik berkata...

Cepat la kawen, aku nak cucu sedara

Pocket berkata...

aduh!! yang tengah tu yek Azie?
abih sapo lagi kalau tak birthday girl kan. heheh:D

AyAres berkata...

hepi betday lah jugak... ehehhe

ooowwwhhh... tu ek azie? mata tu dah leh cam...

missyizzati berkata...

x sabar kamu yeh? pegi mendaftar cepat! supaya nanti kamu tak ketinggalan. hehe.

p/s hepi birthday! may Allah bless ya. =)

::n a s h i q a h:: berkata...

Cik Lah,
mak cakap the other way around. Boleh ke kami jadi macam anak Cik Lah yang tabah tu.

Btw, time kasih mak cik ku. he he

Azie,
hahaha..tq2.

Pak Dik,
aku yang tak sabar nak tunggu sepupu baru neh. Hu hu.

Pocket,
jangan percaya kat Azie tu. Saya tiada dalam itu gambar. Ha ha ha.

Ayares,
time kasih. =)
Mata sama eh? Anda pasti? He he

Ijat,
aku tunggu bulan 10. Kita daftar sama2 okeh. =D

Thanks for the wish!

rasso berkata...

huhuhu...

jangan tipu mata tu... hahaha

i pun tau....

tasikmerah berkata...

tiqah ko 25 may yer.... aku 24 may... he he...

hepi befday darling....

21 yek... dah boleh kawen nih... :)

diya berkata...

erk, besday tiqah ke? huhu. happy belated birthday... [sori lambat wish]... moga sehat2 dan ceria slalu okeh ;)

Princess Liyana berkata...

Happy Birthday cayang:)
uhuhu.wish u all the best in life..cayang u ..mmmuaahhxx!

t.a.t.a berkata...

Happt belated besday... hehehe
makin besau anak mak ni.. err dah ada ehem ehem ke ? heheheh

saudagar gaRAM.. berkata...

sumer nak wish..

gua pon sama.

nak jugak ucap selamat hari lahir ke.....

ke berapa ya?

12 kan?






oh ya..
baldi aku dah siapkan dengan telur 5 biji,tepung yang cukup,dan ada lg 5 biji telur menanti untuk menemui lu ya..


persiapkan diri anda..

musafir berkata...

selamat hari lahir. moga panjang umur dan murah rezeki....
dah buleh kahwin ni...aiiyyaakk!!

waterlily berkata...

Selamat Hari Lahir ya.

Moga umur panjang dan murah rezeki serta diberkati.

Yang ke 20 ke ?

Muda lagi tapi dah boleh fikir di mana tempat mau pergi kursus kawin hik! hik! hik!

f u x a n e berkata...

exclusively wish u di twitteR :P ekekeke... epi burfday~

blackpurple @ jowopinter berkata...

Selamat untuk kamu!



p.s. Kesuwun teh kuwi yo.

::n a s h i q a h:: berkata...

Rasso,
u know too much! ha ha ha

TM,
happy belated birthday! Saya masih belum lulus ujian di dapur, so tak leh kawin lagi. ha ha ha

Pssst..datang kenduri Cik Daun tak?

Diya,
terima kasih. ;)

Princess Liyana,
thanks. Luv u too. :)

t.a.t.a,
mekasih. =)
saya tunggu kamu dulu. Tak mau langkah bendul. hak hak hak.

SG,
i wish i could back to be 12 again. hu hu hu

::n a s h i q a h:: berkata...

Kak Lily,
bukan 20. Tambah setahun kak. Psst.. akak dulu kursus kat mana? Ho ho ho

Azreen,
trimas dear. Dua kali dapat wish dari kamu. he he.

JP,
terima kasih. Sak uncang neh, kei nang Kak Sas yo. hu hu

A t i Q a h berkata...

Aiyak! Lupa lagi sorang.
Musafir, arigatou neh. he he

Abdullah berkata...

yang nyanyikan happy birthday tu hensem x?

A t i Q a h berkata...

Che' Lah,
aa...u nak jawapan mana satu? jujur ka, tak jujur ka?
hahahaha...

My Mak thought it was a mak cik called me, because she heard cik lah's name was mentioned.

t.a.t.a berkata...

Qah langgar bendul pun langgar je la. yg jatuh tersadung kamu bukan saya.. hahahah

Syam berkata...

biar mata juling, jgn mata hati yg rabun dan juling

Abdullah berkata...

Hehehehe...
Xpe..kita kuatkan lg silaturrahim..
- dari saya yang hensem ini...

A t i Q a h berkata...

t.a.t.a,
tak bleh. Saya tak nak jatuh. hu hu.

Syam,
eheh. Salah entri ni bro. Ha ha.
Betul tu. Setuju!

Che' Lah,
aiyoh! Ada orang masuk bakul la pulak! Ha ha ha!