Sabtu, 3 Mei 2008

LIPAS SEKSI (BUKAN NAMA SEBENAR)

Ini adalah iklan. Untuk entri baru, sila scroll bawah sikit.



Dia dah mai dah.
Dapatkan dari Nabil..eh..er.. dari saya.
Harga best, RM300. Harga tak best, RM20.
Kamu mau harga yang mana?


Gambar ehsan: Tok Rimau.

32 ulasan:

azie berkata...

ni guna2 gambo nabil nih, de bayo komisen tak?

Baboon Jadian berkata...

salam...
ahaks...NABIL.leh tanya tak,Nabil nie wangi tak?huhuhuhu.sesaje jer tanya....

Princess Liyana berkata...

Huhu,inilah jejaka yang sudi bergambar dengan Tok tu ek:p
Hai nabil, leh minta autograph?:)

waterlily berkata...

Akak cuma nak culik Tok R..aiseh salah. Nak culik Nabil. hehehe

en_me berkata...

nabil tuh saper erk? jap, me nak amik cemin mater.. maner me letak tadik.. uhuhu

sicarangkulina berkata...

buku menda tue ? bleh terangkan kat akak ?

A t i Q a h berkata...

Azie,
tokR dah bayarkan. Ha ha

BJ,
pelik semacam ja soalan kamu neh. Haih.

Ina,
nak otograf jangan tanya pada gambar. Tanya pada tuan punya gambar. Oke ;P

Kak Lily,
jom culik sama-sama. Kita buat tebusan. He he

Me,
Nabil tu, adik jiran Me punya kakak punya suami. Hu hu

Kak SCK,
buku ni nama dia blook. Entri bloga-bloga dibukukan. Akak nak tempah? He

musafir berkata...

Nak beli.Nak beli.

Tok Rimau berkata...

UNTUK TEMPAHAN. HUBUNGI nashiqah[DOT]gmail[DOT]com
Atiqah cuma ada 10 copies. Terhad. Siapa cepat dia dapat. Ikut tertib sapa hantar duit dulu.

tasikmerah berkata...

nabil telah digunakan secukupnyer.. heheh...

eleeA berkata...

uuuuiiii...nabil 2 dik...
cayalah...
=)

Hafifi berkata...

lu pikir la sndiri..assalamulaikum..haha..nabil sllu camtuh..:)

A t i Q a h berkata...

Musafir,
emel pada saya alamat dan nama penuh, oke. ;)

Tok,
trimas 10 kali. ;)

TM,
Nabil kena redha. Dia sudah popular. ;)

Kak Eelea,
he he.

Fifi,
lu pun kena fikir sendiri. Ha ha ha

Princess Liyana berkata...

Eerk, u tolong mintakkan kat tuan punya gambar? I malu:p. Ouuchh..huhu

t.a.t.a berkata...

errr... tak sy tak faham sebenarnya.

Megat berkata...

nabil... nabil.

lawan berkelas juga kan!?

macam nak dapatkan lipas seksi ya!?

i am dizzy. berkata...

hi atiqah, thanks for linking faeries in my coffee :) Can you change the link though, to read either "Dizzy" or "faeries in my coffee" ? tak selesa lah with my real name for that website, heh. thank youuu

neeziee@separawaras.com berkata...

wahh sudah jadi usahawan lipas sekarang ye.tahniah

malay-tree berkata...

RM300 harga nabil. RM20 harga buku. Pilihan aku buku. Nabil jantan.

Promosi buku dan orangnya sekali ya?

A t i Q a h berkata...

Ina,
eh, malew pula dia. ;)

t.a.t.a,
tadi saya dah terangkan sikit dekat blog kamu. ;D

Megat,
kalau nak lipas seksi yang itu, emel saya. Azhar Ahmad pun ada stok. =)

Neezie@1/2 waras,
kau mau lipas tu? Berapa ekor?

Malay-tree,
orang yang pegang tu jurucakap produk ni. Ha ha.

A t i Q a h berkata...

i am dizzy,
ups, sorry. Oke, I've changed it. =)

Chika Chika berkata...

tengok buku neh.
aku frust.
buku neh tgk aku.
dia frust.

KiMiE berkata...

huuu..jual buku je ker?karburetor moto ada jual tak?

nabil kan mat despatch..

ف wildchild ۞ berkata...

kenapa entri ini bertarikhkan 3 May? adakah kerana pada 3 May tiada di dalam maya dan ini sebagai preparation? ;p

Abdullah berkata...

Ini namanya brilliant marketing strategy...hehehehe...

A t i Q a h berkata...

Chika chika,
jangan sedih. Nanti blook lagi satu, kamu join oke. ;)

Kimie,
aku tak jual karburator. Jual lipas aja aku mampu. hu hu

Fa,
sebab saya suka 3 Mei. 3 Mei pun suka saya. Hiks.

Mr. Abdullah,
gambar you pegang GT ada? he he

KiMiE berkata...

erk..karburetor takde ker..aiseh..ingat ada..kalo ada ble ejas harga murah..

MahFuzaH berkata...

salam ziarah....wah..banyaknye pegisian blog... two thumbs up..

A t i Q a h berkata...

Kimie,
karburator pun aku tak tau rupa dia. Wakakakaka

Mahfuzah,
terima kashih kerana singgah. =)

_ciK ja KepOH_ berkata...

suka2 lah kat nabil nie..waaa..

nia berkata...

assalam..
bez bku tuh!




visit me at greenia.ilyfe.net

sicarangkulina berkata...

akak nak order buku... nabil, xmau... hehehe... cne eak? tulung...
TQ