Isnin, 5 Mei 2008

SATU BULAN SEPULUH HARI

Yay! Selamat sudah ketibaan aku ke rumah tepat jam empat pagi tadi. Esok patah balik ke Kuala Lumpur. Rabu bertravel ke Negeri Bawah Bayu. Macam menteri, TokR kata. Biasalah Tok, dalam 15 tahun lagi, I kan nak jadi Mak Menteri. Ahakz!

Aku kira-kira ada sebulan sepuluh hari saja aku dapat duduk rumah. Dalam masa sebulan, Dr. M suruh aku buat bacaan untuk literature review PSM (Projek Sarjana Muda) dan emelkan pada dia maklumat yang aku dapat. Haih.

Rajin lah pulak aku nak menghadap kan. Tapi nanti kalau dia failed kan aku, tidak kah merana hidup.

Anyways, wish me good luck for this whole month ya. =)
Juga, doakan aku selamat berangkat dan pulang dari Sabah.

Nota kekakian:
  1. Malam tadi untuk kali pertama, tertonton rancangan BLOG di RTM untuk lima minit. Hmmm...

21 ulasan:

miss yayang berkata...

wah rajinnya... rindu plak zaman sekolah dulu.

Chika Chika berkata...

rancangan BLOG. merepak. jangan ditengok.

chika anti rtm (font ; smallest)


Kita layan BLOG kita lagi mahsyuk.

tasikmerah berkata...

tiqah,
aku pun tengok... bak kata nage.. pengacara tu kena tukar...

waterlily berkata...

Oh...Rela menutup tv. Tukar pengacara dan pendekatan wahai RTM. Tambahan masa lagi setengah jam.

ATAU

Berhentikan terus :)

t.a.t.a berkata...

PSM! hahaha.. sy ada pengalaman dgn manusia² yg kelam kabut menghantar PSM nya last minit dgn tanpa beredit lagi teks nya. huhuh... ngan saya² sekali jadi kibut nya..

Princess Liyana berkata...

GOOD LUCK dear!
Selamat berPSM..uhuh..cakap org,diri sendiri ni tak tahu lagi. Adoi. Sama2la kita yang.
Jalan baik2 ke Sabah tu. Amik gmbr byk2. Pastu jgn lupe beli ole2 untuk i:p

Azzam Supardi berkata...

Selamat...selamat.

Azzam Supardi berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
musafir berkata...

Gud luck untuk PSM ya!heee..

A t i Q a h berkata...

Ms Yayang,
bukan rajin. Tapi terpaksa. Hu hu

Chika,
ahah. Setuju sama Chika. He.

TM,
aku rasa kau layak jadi pengacara dia. Amacam?

Kak Lily,
wawancara tak bersifat terbuka. Hmmm..

A t i Q a h berkata...

t.a.t.a,
ha ha. Harapnya, saya tak jadi begitu nanti. Kesihan pada kawan-kawan.

Ina,
mau kirim apa-apa?

Azzam,
selamat hari Selasa untuk kau.

Musafir,
trimas, trimas. He

en_me berkata...

good luck my dear..

f u x a n e berkata...

urmm~
ke sabah untuk apekah?
huhuhuhu...

good luck yang~ no pain, no gain.

:D

missyizzati berkata...

tiqah! huhu. selamat berjalan yeh? psm tuh kemudian2 la. ahaks

A t i Q a h berkata...

Me,
thanks bro. ;)

Azreen,
ke Sabah untuk berjalan-jalan cari makan. Ahakz!

Thanks girl. =)

Ijat,
selamat untuk kamu juga. Nanti kita exchange MMS okies. =D

eleeA berkata...

emmm...sis doakan dik slamat...
*selamat berjaya...
*selamat berjalan gak...
* jg diri d tpt org..

=)

aria ayumi berkata...

rancangan BLOG tu camne ye?

A t i Q a h berkata...

Kak Eelea,
baiklah. =)
Thanks kak. ;)

Aria @ Diya,
rancangan BLOG tu, kalau tak silap disiarkan pada Ahad malam. Dia akan jemput seorang blogger (yang selalumya berkaitan dengan politik) dan berbincang pasal blog dll.

Kalau Diya ada masa tengoklah. Cuma untuk tahu. Hu hu

pandagumuk berkata...

nak kristalll

Princess Liyana berkata...

Huhu. Belila pape yang menarik yang. I terima je kalau u nak bg:p.Haha.

A t i Q a h berkata...

PandaGumuk,
boleh, boleh. Berapa biji?

Ina,
boleh, boleh. Duit? Wakakakakaka