Ahad, 1 Februari 2009

indah. kalau satu-satu kerjaan itu diniatkan kerana yang Khaliq. bukan?

tolong. tolong.

tahap motivasi saya berada di bawah paras beku. malam ni hidup macam tak remaja kacak bergaya.  nak buat entri pun. taip-taip, save as draft. taip-taip, save as draft. esaimen apatah lagi.

semangat, kamu menyorok di mana? -_-

16 ulasan:

KDEE berkata...

uit.sy myorok kat sini.dlm laci.dlm toilet.bwh bantal.dlm purse.hehe.

S h i n o berkata...

keluar sedup udara jap..
biar Oksigen sampai ke otak.
Pastu mari kita tdo hehehe

"pecahkan saja gelas itu...
biar ia berderaiiii...

hehehe

en_me berkata...

kalo gittewww, singgahlaarrr blog me yg ittewww.. ahaks, salammz dr me dikejauhannns

azie berkata...

meh amik semangat kat bilik aku. aku jual murah je.ahaha

Nadine berkata...

biasalah tu..ada hari-hari yg semangat tu menyorok,ikut hati apa dia kata nak buat masa ni,buat aje then u'll feel better...

Abdullah berkata...

writer's block...

DOn't worry about it...more importantly how's ur PSM coming along?

Azhar Ahmad berkata...

Motivasi paras beku... Hummmmm

Princess Liyana berkata...

huh tgk tu yang Sir dah tanye pasal PSM...adoi..ekeke ;P

filanastasia berkata...

atiqah : wake up.. make some tea or coffee.. dgr lagu.. nak agik bagus dgr ayat-ayat yg 'melodrama' cikit.. then tido.. pastu bangun.. mandi.. sure semangat dtg.. kalau tak dtg jugak.. meh kiter hambat dier.. huhuhu

addyaholix berkata...

cuba kamu mengadap tuhan, pasti kamu jumpa semangat yang hilang tu =)

Sidik berkata...

Tiqah, kue dijangkiti virus cinta ka?

paiseh berkata...

semangat tak penah menyorok.. lu je yg tak jumpa cari..

Yazid Husain berkata...

bilang sampai seratus kemudian cari sampai dapat.

A t i Q a h berkata...

Hei hei! Saya dah jumpa semangat saya. Dalam mimpi rupanya. Haha. :]

tasikmerah berkata...

puhhhhhhhhhhhh......

aku tiup semangat tu.

;)

13may berkata...

kamu patut tido dulu :D