Selasa, 3 Februari 2009

anak rusa nani baru tumbuh ekor, apa salah kami lalu tidak tegur.

Bangun pagi hari ni, leher sakit. Kalau kena buat warming up, part pusing-pusing kepala tu mesti aku gagal kali ini.

Azie kata salah bantal. Kesihanlah bantal tu bukan. Duduk diam pun salah.

Jadi petuanya, Azie kata lagi. Kena jemur bantal esok. Lepas jemur, bantal tu kena dilibas pada tuan punya bantal yang sedang sakit leher tersebut. Dengan satu syarat, dia tak boleh perasan atau tahu yang dia akan dilibas dengan bantal. Maknanya besok. Tiap kali Azie masuk bilik aku je, aku kena bersiap-sedia untuk dilibas. Tapi muka kena tunjuk inesen. Uwah!

18 ulasan:

ZARA 札拉 [사랑해~] berkata...

hehehhe...

sila senyum sebelum dilibas sayang~

Princess Liyana berkata...

huhuhu..i pun boleh tolong libaskan? ekeke.. nak..esok i libaskan ek ;P uhuhu

Nadine berkata...

kena jemur bantal tahulah tapi kena libas tak tahu pulak...hah baik-baik...

azie berkata...

ha ha ha..

be prepared dear

muahahahahaha (evil laugh)

ieLah~ berkata...

abes aa yu..
azie akan menggunakan kesempatan sepenuhnya.haha

Tok Rimau berkata...

Ajaran sesat tu. Sepatutnya libas dengan kaki katil. ha ha ha.

KDEE berkata...

libas jgn tak libas.hihi

en_me berkata...

ammvoiii, libas libas sayang gittewww..

aie akaike berkata...

cam best je kena libas ngan bantal!

Yazid Husain berkata...

main libas-libas bantal. bestnya

Azhar Ahmad berkata...

Ehhh bukanke, kena ketuk kepala ke kaki katil?

hegira berkata...

wah. pilo fait.

paiseh berkata...

woh..! mana punye petua lu pakai nih..??

saudagar gaRAM.. berkata...

errr...dua gadis buat pillow fight??

kat mana?


gua tido berbantal lengan je..amacam?
mau kena libas juga?

S h i n o berkata...

dengarlah petua merepek azie tu hehehe kalau tersalah ckp nak jemur ape? tanya azie blh tak? hehe

:P lala

tasikmerah berkata...

bawak bantal tu masa maskara esok. bab2 melibas ni aku pun bulih tolong. hahaha...


.

cT cHaN berkata...

huish..
aku nak try gak la..

kel@mbu berkata...

brapa libasan baru nak ok? 100? 200? haha..