Rabu, 30 Julai 2008

IKLAN PERCUMA

Anda rasa dunia tak adil pada anda?
Asyik-asyik anda saja yang kena.
Anda rasa sakit hati?

Jangan risau!!
DIA ada ubatnya.

Tanpa appointment.
Tanpa bayaran.
Bila-bila masa dan percuma.



Senarai ubat hati:
  • Baca Quran dan maknanya.
  • Solat malam.
  • Berkumpul dengan orang-orang soleh.
  • Perbanyakkan berpuasa.
  • Zikir malam.

Ambil satu atau semua. Pilihan di tangan anda.

19 ulasan:

bendul berkata...

ubat yg baik.. alhamdulillah..
(tapi ramai takmo guna..)

A t i Q a h berkata...

Bendul,
err..termasuk la yang tuan punya blog ini. Isk.

azie berkata...

berkumpul dgn org soleh ek..

erm...kena lah start cari laki2 soleh,ehehehe

p/s: masa serabut hari tu, aku try ubat no 1. berjaya,uhuhuh

Princess Liyana berkata...

Alahai. Semuanya ubat yang baik dan mujarab:)

xiiinam751, musafir denganMu berkata...

Nang ndi lah tqah oleh klip kui. Nek mbah Nang ndelok ki,mesti dae sukak.

Op berkata...

setuju sangat :)

Shila berkata...

Bagus dan amat setuju dengan semua yang ditulis...
Kadangkala mendekatkan diri pada ALlah itu adalah penawar paling mujarab

f u x a n e berkata...

adei...
*terkena*
zassss~

hahaha... nice one ;)

missyizzati berkata...

hurm..liat betul. esp yg waktu malam tuh. hurm...

t.a.t.a berkata...

Qah, saling mengingati tu perlu.
beristighfar juga cara yg paling cepat.

tasikmerah berkata...

terima kasih atas n3 ini ..

pHu YinG berkata...

Ada tambahan:

6. Sentiasa memaafkan
7. Ikhlas (ni dr kanda rasso, ok!)

;-)

saudagar gaRAM.. berkata...

patutlah gua rasa canm dunia tak adil pada gua..



ada yang gua tak amalkan rupanya..

insaflah gua..

Tokyo BLUE berkata...

ubat yang terbaik tapi.. ramai ke org mengaplikasikanye?

waterlily berkata...

Termasuk Kak Lily juga. Tak mo guna walupun tau banyak sangat faedahnya.

Guna juga kadang-kadang dengan separuh hati(tak menjadi kan?)

arsaili berkata...

salam..moga menjadi panduan bersama

arsaili berkata...

salam..moga menjadi panduan bersama

A t i Q a h berkata...

Azie,
hah. Boleh2. Mana nak cari ni? :P

Ina,
insyaAllah. :)

Cik Lah,
neng youtube la Cik Lah. Ngko keneng dudohne neng mbah lanang. He he.

OP,
:)

Shila,
:)

Reen,
=)

A t i Q a h berkata...

Ijat,
eheh. Saya jua. :P

t.a.t.a,
=)

Kak Tasik,
sama-sama kasih.

Kak PY,
trimas atas tambahannya. ;)

Garam,
:)

Tokyo,
thats a thing to ponder. :)

Kak Lily,
itulah. Saya pun sama. Huhu.

Arsaili,
:)