Rabu, 16 Julai 2008

KERJAAN BESAR

Pembetulan. Masa adalah pada 12 p.m. Bukan 9 p.m.
(Klik gambar untuk saiz besar)

Selepas empat bulan tempoh praktis, 19 Julai adalah tarikh besar untuk kami satu kelas. Malam ini adalah malam terakhir kami berlatih sandiwara di dewan olok-olok. Esok malam dan seterusnya, kami akan beralih ke dewan bukan olok-olok. Ya, ini bukan main-main punya kerja! Ini serius beb. Kau orang doakan kami orang oke.



Sharing is caring.

Mulai esok malam, Dewan Sri Belian akan sunyi. Mak cik mini mart pun akan sedikit rugi. Kerana, bila praktis, makan adalah hobi kami. Tak percya? Kau tanyalah mak cik mini mart, kau tanyalah abang burger.


Satu malam mak cik mini mart boleh jual minimum lima kotak air teh krisantimum, soya dan laici yang satu liter itu. Belum masuk bun kacang merah, keropok jagung perisa durian atau biskut coklat. Abang burger pun boleh jual minimum sepuluh biji benjo, daging special mahu pun ayam double. Tidak termasuk kue teaw pattaya, nasi goreng cendawan atau pun mee goreng basah.




Mak cik mini mart, abang burger, jangan rindu kami ya. Dengan berkat makanan yang telah mak cik dan abang bekalkan, doakan kami berjaya dalam pementasan.

Lat but not least, to our beloved drama teacher. You're the man!

21 ulasan:

Princess Liyana berkata...

Mandy in the house!!:)dengan gaya ala2 manja gitu.

Beauty: Fine! i'll leave
Mandy: Beauty,please don't go:(
You can stay.I'll take care of you. I'll feed you and make you pretty dresses:P

Mandy: We want to see you kiss her!kiss!:p

Aik,napa tak letak gmbr korang melantak minum air tu td?haha;p
ada kat i. Air tu murah je. rm1.8o.boleh kongsi ramai2:P

Haha,can't wait dear. Jemput semua ke DSI sabtu ni:)

f u x a n e berkata...

:)
good luck n all the best mirror holder :D

bendul berkata...

atiqah, ko main awatak aper..?

A t i Q a h berkata...

Ina,
nanti u boleh jadi prompter untuk Beauty. He he.

Reen,
me? Holding a mirror? Tak lah. Ai jadi pokok je. Wawawawa.

Bendul,
as I said, jadi pokok aje. :P

Letting the time pass me by berkata...

Good Luck

azie berkata...

kita semua memang tak senonoh,ahaha..siap ada invention makan keropok durian dgn potato sekaligus.

itu belum kira aksi2 terlampau dari kita semua. termasuk aksi amir menjadi orang suruhan menunaikan hajat kita makan2 dan minum2,ahaha.

mujur aksi kongsi air secara beramai2 menggunakan berpuluh2 straw tak terpapar,ahaha.

i'm gonna miss all that:(

Amiene Rev berkata...

Nostalgia betul tempat ni...

blackpurple @ jowopinter berkata...

Selamat. Selamat. selamat.

Ameen.

cikf=) berkata...

waahh...mcm menarik..
sepanjang kat utm..sy xpernah gi tgk teater..wpun ade kengkwanyg join teater..hihi

nway...gud luck k~jgn jatuh atas stage dh..blakon jatuh2 xpe..eheheh

tasikmerah berkata...

hamboih... banyaknya makan... :)

good luck ya...

hyfa hasan berkata...

drama??

emm.. awk blakon ekk..??

gud luck ekk..

A t i Q a h berkata...

Let,
thanks. :)

Azie,
i'll miss those. Isk isk isk.

Minie,
ada masa, datang la melawat. Tempat jatuh lagi dikenang. He he.

JP,
trimas trimas. :)

CikF,
marilah turun JB. Tidur bilik saya. Nak? =D

Kak Tasik,
trimas. He he.

Hyfa,
berlakon jadi pokok je. Wakakakaka

Mazudi berkata...

Huhu.. awak pun main rupanya.
good Luck.

~mazudi.com~

Pocket berkata...

ok, ok, u jadi pokok,
still we wanna see u beraksi waving your dahan gracefully being a pokok:)

Phot!!
phot!! hehehh,

xiiinam751, musafir denganMu berkata...

Uwwaa! Nak sekolah balik! Nak sekolah balik!HuHuuuu...

[ Eclipse ] berkata...

sapa jadi beast? hehe XD
=dpt fikir x nadh fikir apa?hehe

gambatte!!

A t i Q a h berkata...

Pocket,
u really believe me being a pokok? Ha ha ha. I ada tulis kat entri around February kot, what is my role. Tgk la kat arkib. He he.

Cik Lah,
eh. Kan Cik Lah dah kat skolah tu. He he.

Nadh,
err.. apakah? Jumaat yang mulia ni, saya tak dapat fikir apa-apa. HA HA HA HA

ZARA berkata...

i want to come as well!!!
hey sweety, i put ur blog in my blog list!!!

Chika Chika berkata...

ye ar.
korang dah naikkan perniagaan dia.
skang nak jatuhkan seperti sediakala.
tanggungjawap korang tu.

:p

diya berkata...

wah. wah. berbakat jugak tiqah ni ye. pe pun, all the best. moga dipermudahkan segala urusan :)

p/s-lama tak tgk teater gitu...huhu

A t i Q a h berkata...

Zara,
datang. Jangan tak datang tau. :)


Chika,
see. Kami tak lepas tangan. Kan?

Diya,
hahaha. Berbakat jadi pokok bolehlah. ;P

Thanks dearie. ;D