Khamis, 3 Julai 2008

SELAMAT KEPADA : Nabiha

Ziqah, Tiqah, Biha, and Ecah.
(KMM 2004-2005)


Tadi dapat panggilan dari bestest friend semasa di KMM (Kolej Matrikulasi Melaka). Dia baru melangsungkan pertunangan ahad lepas. Dan insyaAllah 08.08.08 ini, akad nikahnya.


MMS dia bersama tunangannya menyusul kemudian. Si tunang itu ahli sukan. Terkenal (Aku rasa). Jadi, untuk mengelakkan mana-mana media tahu, (Oh. Glemer sangatkah blog ni sampai ada press mahu tahu. Heh.) aku tak diizinkan untuk meletak gambar dua sejoli itu.


Jadi, untuk Nabiha Mustapha yang saya sayang dan Encik M, selamat bertunang. Semoga kekal bahagia hingga akhir hayat. :)


Me into marriage thingy? Uhuh. Long way to go, Atiqah.

20 ulasan:

missyizzati berkata...

ahah. you may never know atiqah. ;p

luccadjiwa berkata...

selamat bertunang nabiha...

blackpurple @ jowopinter berkata...

Encik M. Hmmm.... Nak kata Malek Noor, macam tak logik pulak!

::.. a t i q a h ..:: berkata...

Ijat,
eheh. At least not for the time being. :P

Lucca,
:)

JP,
ohoh. Kalau Encik Malek Noor, jadi isteri ke berapalah tu. :P

[ Eclipse ] berkata...

ohayo
bertunang~kamu bila lagi?

en_me berkata...

cek tiqah sudah ader calon kah? ihihi..

Princess Liyana berkata...

huhu, yang!mungkin kamu kawin dahulu antara kami. Sapa tahu. hik2

hyfa hasan berkata...

oo..kwn tiqah yg tu6 ekk..emm

diya berkata...

ehhh, cop cop. tiqah dulu ex student KMM ke? adehhh. diya dulu pun KMM jugak. F3P1. ahaks :D

tahniah utk kwn tiqah. moga kekal akhir hayat. amin ;)

p/s-huhu. long way to go? entah2 tiqah kawen dulu pd nabiha. hehe. jodoh ni tak menentu tau :D

Pocket berkata...

selamat bertunang nabiha,

btul tu, br bertunang, mungkin dia yg kawin kemudian siapa tahu..

Adry berkata...

huhu... best best... aku pun rasa nak bertunang... :)

A t i Q a h berkata...

Nad,
Ohaiyo! As I said, a looongg way to go. Ha ha.

Me,
carikan colleague Me yang encik mat salleh boleh? Ahak!

Ina,
really? Ermmm..well, cinta doesn't need any reason right? Hoho.

Hyfa,
ye. Kawan saya. ;)

Diya,
owh. Saya H3P1! So, mesti kita sama dewan kuliah kan dulu? Hi hi.

Dia nak nikah dah bulan depan. Takkan tiba-tiba saya potong dia kot. Ahahaha.

Pocket,
ohhh..the possibility is almost 0% my dear. ;P

Adry,
sila-sila. Nanti kau kahwin, aku boleh ke Sabah. Heh he.

Princess Liyana berkata...

huhu. Cinta tak perlukan sebab (tqah,2008) hahaha:)

tasikmerah berkata...

tiqah, ko banyak kursus lagi nak kena katam sblm nikah yer dik...

hu hu

kursus masak

kursus ngemas

kursus nikah

:p

A t i Q a h berkata...

Ina,
auww!

Kak Tasik,
kawan kata, bukan kursus nikah. Kursus 'How to get yourself married'. Eheh.

[ Eclipse ] berkata...

ye ye. x mau cakap pasal kawin~
apa pendapat atiQ kawin awal bagus or kawin lambat bagus?

A t i Q a h berkata...

Nad,
pendapat saya? Eheh. Em, pada saya, bergantung pada diri sendiri. Kalau mentalnya sudah bersedia, dan yakin pada jodoh itu, maka silalah kahwin. =)

generasi berkata...

taniah nak kawin ehh..
tarih kawin cantik tol...

Lily.Lulu. berkata...

congrats untuk kawan tiqah itu ..
kalau sampai masanya, tiqah punya turn pasti menyusul kan ..

:)

A t i Q a h berkata...

Generasi,
tarikh cantik. Hari pun cantik. =)

Lily,
nanti saya sampaikan ya. Lily bila lagi?

=)