Khamis, 24 Januari 2008

REHLAH



Thaipusam semalam. Kami merayakannya di Air Terjun Gunung Pulai 2 (???). Tidak. Bukan meraikan. Kami berkelah saja. Tiga kereta memuatkan 13 orang anggota TESLians. Tikah jadi pemandu pelancongnya. Pukul 8 kami bertolak dan dalam pukul 9.15 kami tiba. Pagi-pagi begitu adalah masa paling sesuai jika ingin berprivasi. Tiada orang lain langsung. Wohoo! Doa kami sebelum bertolak, semoga kami dijauhkan dari kelalaian dan semoga rehlah ini dapat mengeratkan ukhuwah kami. Amin...
Tau berapa jam kami bersiram? Hampir tiga jam! Tapi kami berehat sebentar dengan nasi lemak yang Hana bawa, dan sandwich juga. Acara kami selain makan-makan, syampu-syampu, terjun-terjun dan bermain 'truth and dare'. Ini adalah perkara yang jarang-jarang kami lakukan. Jadi tentu kami sangat teruja.


Nota kekakian:
  1. Tiada gambar mandi-manda. Censored!

24 ulasan:

Tok Rimau berkata...

Nak ikutttttttttttt!

rasso berkata...

auwwww....
bestt...nyee....

AtiQah berkata...

tok,
ini masa untuk perempuan2 jelita saja.tok tak bleh join.hoho

rasso,
bestt...kannn...

فيصل berkata...

sedapnya mandi manda..
memang sedap... jeles jeles

azie berkata...

jelita?tqa,ingat sket,kejelitaan adalah hak milik setiap insan..tok pun jelita,hehe

AtiQah berkata...

فيصل,
sedap macam air milo. nyum2

azie,
tak boleh. tok masuk kategori cun boleh lah. ahakz

pHu YinG berkata...

Tak ajak akak pun.... Huh, merajok!

AtiQah berkata...

kak py,
utk akak yg jelita, ada yang lebih istimewa...TESL nite..eheh..

pHu YinG berkata...

Erm, TESL nite.. Tak decide lagi nak pakai ape. Suggestion?

musafir berkata...

salam singgah....
best tu..saip ada sesi syampo menyampoo...mandi sunagi masih syampo ek..oo..kebersihan amalan kita bersama.

AtiQah berkata...

Kak PY,
temanya renNblack.pakai apa saja asal redNblack..he

Musafir,
erkk!!dush2...
sekali je kami buat..isk3

rasso berkata...

saya bisa join malam ittew?
alahai ~

pHu YinG berkata...

Lan,

Boleh ikut, i bayar outdoor, RM200. Ayares mintak RM400, mahal. Nak?

AtiQah berkata...

rasso,
mari2, tapi outsider needs to pay more...ahakz!

Kak PY,
mau bawa escort ya?wah2!

rasso berkata...

Atiqah,

Hoho...
I ditaja nie... hahaha

PY,

bayar indoor shoot?
ermmm...
menarik...
debit dah kurang nie :P

pHu YinG berkata...

Tiqah,

Akak bayar seat rasso kat andrew terus,ok.

Rasso,

Wokies. Indoor.

AtiQah berkata...

Kak PY,
hi...sy bukan organizer kak..our juniors do...he

rasso,
mari kita berdansa...ho ho ho

rasso berkata...

Atiqah,

U ajak i berdansa...?
auwww...W.. tak reti..
wakakka....
kene sekolah nie...

dawaikokot~ berkata...

waaaa...lamanya tak gi kelah camtu :(
tapi takpenah pulak syampu rambut kat sungai..hehehe...

AtiQah berkata...

DK,
mandi sama-sama jantina bolehlah macam tu..ahakz!

AtiQah berkata...

rasso,
awwww...jangan lah segan silu bro..

lanraga berkata...

u tak kenal i...
i tak kenal u...

maleew lah i...


Ouchhh! (kene cubit)

AtiQah berkata...

lan bakul,
ahahaha..padan muke kene cobit dgn kak PY..

rasso berkata...

ermm...

bukan sis PY yang cubit lah...
cubit diri sendiri...
ekekeke