Isnin, 14 Januari 2008

KANCIL clan SAYA : 1





Dah masuk 2 tahun kami naik kereta KANCIL NBB ***** milik Ijat (tahun ini tambah lagi satu, Siti punya KANCIL WPK ****). Kami kata KANCIL adalah kenderaan default bagi pelajar. Dah 2 tahun juga kami bergelak-tawa, berkongsi cerita semasa menaikinya.
Tak pernah seorang pun yang tak pernah beri sumbangan lawak jenaka di dalam kereta itu. Tak pernah seorang pun yang turun berat badannya dalam kereta itu. ha ha ha.
Dan tak pernah seorang pun yang tak ada hidden agenda untuk disorok. Semuanya akan diluahkan di dalam kereta itu. Kalau kau orang masuk dalam kereta itu, kau orang akan tahu. ho ho ho

bersambung...

7 ulasan:

azie berkata...

tqa,hang jgn wat pasai bocor rahsia dlm kancil tuh..nanti aku tibai hang..jgn monyet,jgn!huhu..kalau bocor rahsia2 tu,kiteorg sume xleh tunjuk muka kat utm dah,haha

AtiQah berkata...

azie,
ok2..jgn risau..bcb dekat aje...

Tok Rimau berkata...

Ingatkan awek mana yg tersenyum-senyum kat kancil tok. Rupanya kamu dan geng kamu.

Sendat kancil tu Tok tengok semalam.

AtiQah berkata...

tok,
semasa kami di belakang tok, kami ingat yang di depan tu foreigner. licin2 aja kepalanya. betul tok... huhuhu

rasso berkata...

perghhh... awek follow tok tu.. mantap....

nasib badan, saya just pakai kriss jer.. takde plak yang nak follow walaupun kepala saya tak botak...

alahai~

missyizzati berkata...

yay!
boleh juga saye beri komentar akhirnya.
huhu.
bangga jap.(sbb saye pon kancil clan)

AtiQah berkata...

rasso,
sebab kriss tu laju sangat,nak pandang sebelah mata pun tak sempat.

missyizzati,
thanks for your kancil all this while...esok kita ke bengkel ya!