Ahad, 30 November 2008

Maaf. Kau Besar Sangat.

Jawapan aku: Haah. Nak keluar dah ni. Maaflah. Aku tak larat nak tarik tandas. Kau tu besar wo.


Selain dari cerita BIG yang kau boleh baca di sini dan di situ, aku jumpa gambar di atas di pintu tandas kolej berhampiran. What the hal aku kena tarik tandas. Haha.


********

Rumah dah selamat sambut aku semalam. Alhamdulillah.

28 ulasan:

missyizzati berkata...

alhamdulillah.

ahaha.dalam toilet pun ko sempat snap lagi eh? :P

missfauzani berkata...

haha...kelakar je la benda tandas tu...

Amy Z! berkata...

Hahaha..

filanastasia berkata...

atiqah : comel plak gambo tu kan.. alahai.. kamu ok?? huhuhu.. selamat bersuti ya..

filanastasia berkata...

atiqah : ianya 'bercuti' ok... bukan bersuti... silap type plak.. hahahha

sabariah.noor berkata...

ait, hepi2 holidae! marilah bercuti di pd..pantainya cantik dan bersih..(promote PD)

;)

paiseh berkata...

gagah giler...

diya berkata...

huhu. siap ada peringatan dlm tandas :p

tiqah xcite lak psl big mcm kak ngah cite :D

Tie berkata...

Apa benda yang besor tu?? Makcik ni selalu blur.....hi hi...

arsaili berkata...

salam..ahahah funny

arsaili berkata...

salam..ahahah funny

addyaholix berkata...

tarik tandas? wat da...

ZARA 札拉 [사랑해~] berkata...

sayang...

benda ni kan dalam toilet kolej...hmmm...rahsia...

haha~

Adry berkata...

wat apa tandas tu nak ditarik... hehehe

Yazid Husain berkata...

ha ha ha ha

Princess Liyana berkata...

Hahaha..smpt lagi u amik yang..alaahai

aie akaike berkata...

psycho la gambar tu... tak takut ke bila tgh mencangkung atas mangkuk tandas, pastu benda alah tu cam tgk kau??
;O

blackpurple @ jowopinter berkata...

Alhamdulillah. Selamat ber'kampung'.

13may berkata...

tuan umah dok tido ker nih??? hehheh hehhe

[ Eclipse ] berkata...

tarik tanda buat pe

Abdullah berkata...

Bagus la ada orang reti nak tarik tandas...

rasso berkata...

perghhh...

Nor berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
A t i Q a h berkata...

Nor,
err..kenapa buang komen? Aah..biasa tak biasa sangat lah. Hahaha.

Rasso,
agak2 u boleh tarik tandas tu? Ngeh3.

Sir,
pakai lori boleh la sir. Hehe.

Nadh,
kamu nak eja tandas ek?

May,
cuti2, mesti la tido. Uhuk uhuk.

JP,
trimas. Hehe.

Aie,
tak de masa nak tengok gambar tu. Wakakaka.

Ina sayang,
sempat je. Hehe.
Yang, u take care tau. Lain kali pasang ubat nyamuk tau. Huhu.

A t i Q a h berkata...

Yazid,
:)

Adry,
itu la pasal. Kena tanya orang yang menampal tu. =P

Zara,
sshhhh... HAHA.

Addy,
what the kes kan? Eheh.

Arsaili,
=D

Kak Tie,
pakai spek tak? Hihi.

Diya,
cerita dia lebih kurang je. Kalau nak tau yg lagi sama, tengok kat blog Azie. Hehe.

Paiseh,
aku cabar kau tarik tandas. Haha.

Sab,
huu~~ Sab belanja bleh? :P

Kak Fila,
suti-suti Malaycia. Hik hik.

Kak Amyz,
suka ye kak. Hehehehehe.

Kak Fauzani,
tau tak pe. Huhu.

Ijat,
sempatkan aje. Hehe.

myadlan berkata...

nak tergelak plak.. tarik tandas.. sepatutnya tarik pam..

Najlaa Raihana berkata...

heh..kalau tandas bergerak logik jugak kan..? haha =p

a Q r a m berkata...

ahahahaha...