Sabtu, 8 November 2008

SAHABAT, MENGHILANG, KAU JANGAN PERNAH.

Hari periksa bersisa cuma berapa hari. Tapi aku punya hati yang kosong mahu meng'update'. Aku cuma ada ini untuk kalian. Listen to it. Feel it.

Garasi - Sahabat (OST Laskar Pelangi the Movie)


Di saatku butuh dirimu
Ku inginkan kau disisiku
Saat kau perlukan hadirku
Ku janjikan ada untukmu

Jangan pernah ‘tuk menghilang

Ku nantikan saat bersama
Penuh cerita dan ceria
Redakan beban yang terasa
Memberi warna dalam jiwa

Ku akan selalu berjanji
Untuk segera sampai nanti
Kan selalu ada untukmu temani harimu

Jangan pernah ‘tuk menghilang
Karena kaulah sahabatku

Berjanjilah tak meninggalkanku
Dan janjilah kau tak melupakanku nanti
Dan kita harus selalu menjaga
Arti dari sebuah persahabatan kita ini

Jangan pernah ‘tuk menghilang

Jangan pernah ‘tuk menghilang
Karna kaulah sahabatku

15 ulasan:

Princess Liyana berkata...

Lagi 2 papers yang..huhu..

nanti kita g pontian ok;)ahaks!

jgn 'kosong'2 hati, tak best tau;)

azie berkata...

emmm

jgn lihat hati itu kosong. lihat yg sudah terisi

ZARA 札拉 [사랑해~] berkata...

huhuhu~

hatimu mana kusung lagi?

kan dah ditempah~

alahai~

A t i Q a h berkata...

Ina,
okay! Hehe.

Azie,
yang dah terisi? Mana? Mana? Thehehehe.

Zara,
ko dah tempah kah? Aku belum isi borang derma organ. Haha.

pandagumuk. berkata...

hukhuk.tabley dgr.tenet block.

A t i Q a h berkata...

Eyp. Sudah emel ke kamu, lagunya. Eheh.

Abdullah berkata...

Just a litle more, kid...almost at the end of the tunnel :)

13may berkata...

selamat maju dan berjaya :D

Eida berkata...

mendayu-dayu tul lagu ni..

Faizal@poyan berkata...

memang indah bila ada sahabat sejati takkala susah dan senang....tapi sukar sekali nak jumpa...klu athiqah dah ada sahabat macam tu hargailah ok

faridmw berkata...

salam...
sekali dia bersahabat selamanya la dia sahabat..

[ Eclipse ] berkata...

akak slow dan mendayu2 tapi maksud mendalam gila

missfauzani berkata...

yeah...sy nampak kertas kosong...huhu

Pocket berkata...

masa kat sekolah rendah dulu, banyak sangat tulih autograph,
ayat yang selalu ditulih kat autograph orang ,
'forget me not!'
in the end.. mana diorang gi, pon pocket tak tau.
semua dah tua
semua dah lupa
semua dah menghilang

missyizzati berkata...

insyaAllah tak hilang. jangan hilang dari aku okay?