Jumaat, 8 Ogos 2008

KELUARGA BARU SAYA =D

Alhamdulillah. HJZAILANI.NET dapat ahli keluarga baru jam 3.58 p.m. tadi. Beliau memegang jawatan sebagai sepupu aku yang paling bongsu. Dan sebagai cucu sulung, aku rasa makin tua. Ho ho!


Selamat datang wahai hamba Allah yang bersih lagi suci.
Moga kamu sentiasa di bawah redha dan lindungan Ilahi. :)

Fresh from the mother's womb.
Grabbed from his dad's page.




Nota untuk abah Umar dan Umar Jr: Sila cepat-cepat cari domain baru anda sebelum disingkirkan dari link sebelah. Aaa.. atau kalau mahu mensponsor sebuah domain untuk saya, amatlah dialu-alukan oke. ;P


**__**---------------**__**

Kemas kini - 10 Ogos

080808 juga hari bahagia untuk kawan aku yang seorang ni. Ingat lagi pasal Biha yang bertunang dulu? So, inilah gambar kahwin beliau. Tapi tiadalah dapat aku menghadirkan diri, sebab majlis beliau jauh dan aku ada kerja. =(


Selamat Pengantin Baru untuk Biha & Qobin.



Berita lanjut di sini.


Next wedding yang aku tunggu-tunggu adalah wedding si diva a.k.a "pengedar dadah" seantero blogsfera ni. Ha ha ha. Mesti vogue gitu.

29 ulasan:

azie berkata...

yeay!

first to leave a comment.

cptnya baby tu bukak mate..kecik2 dah chomel sgt, hik hik..


tiqah, u bile lagi?hiks.

tasikmerah berkata...

mata cantik~

Chika Chika berkata...

wa.
baby.
selamat datang ke dunia!

Princess Liyana berkata...

uhuhu..seronok tgk baby..tomelll:)

Sidik berkata...

Tq tikah kerane mempromote adik umar,untuk domain sila hubungi kementerian pelajaran dan minta percepatkan byrn biasiswa,selepas tolak henset,sila peruntukkan sedikit untuk anak2 saya raya nanti ye,saya juga tertanya2 bile leh dapat cucu sedara,tkasih

Rashid berkata...

TAHNIAHHHHHH dapat cahaya mata lagi.
saya suka tengok mata bayi yg baru lahir - cantik, biru & bersih berkilau-kilau.

CikguZue berkata...

salam ziarah,
fresh from the mother's womb...subhanallah.

Adry berkata...

Subhanallah.... comelnyeee... salam peluk cium dari saya... Semoga jadi hamba Allah yang soleh.. aminnn

Tokyo BLUE berkata...

comelnye.. takot nk pegang baby baru lahir.. waaa

A t i Q a h berkata...

Blue,
hmm..kena praktis. Nanti dapat baby sendiri senang. He he.

Adry,
amin... =)

Cikgu Zue,
trimas kerana menyinggah. =)

Cikgu,
eheh. Bukan saya yang dapat cahaya mata tau. Hihihi.

Pak Dik,
ermm..jawapan kepada soalan anda yang terakhir itu bergantung kepada usaha anda untuk mencarikan ayah kepada cucu saudara anda. HA HA HA!

Ina,
ngeee...

Chika,
yeh. Selamat wahai baby. ;P

Kak Tasik,
macam kakak sepupu dia tak? Uu~~

Azie,
sila rujuk jawapan pada Pak Dik. Agagagaga.

Shila berkata...

Cutenya...
Selamat melihat dunia,sayang..! :)

Shila berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
alifmimyanun berkata...

ahha, fresh from womb.
itu cadar hospital.

shinO サイフル berkata...

Meh pakcik Shino azan kan..
err laki ke perempuan ni? xnampak pun. :P

A t i Q a h berkata...

Kak Shila,
;D

A.m.I.n,
yerr..tepat sekali. Heh.

Pak cik Shino,
owh. Saye baby boy la pak cik. He he.

xiiinam751, musafir denganMu berkata...

Atas letak gambar baby;
Bawah letak gambar pengantin;
Emmmm.....
Aha!
Ada kaitan ke dengan gelodak jiwa Tiqah?
He...He...He....

A t i Q a h berkata...

Cik Lah,
Ouch! He he he.

kel@mbu berkata...

ni bakal jadi boxer ni.. kecik2 dah genggam penumbuk.. hehe

Abdullah berkata...

Tahniah dari kami sekeluarga :)
Moga menjadi anak yang soleh, insyaallah...

Abdullah berkata...

Tahniah dari kami sekeluarga :)
Moga menjadi anak yang soleh, insyaallah...

Chika Chika berkata...

waaaaaaaaaaa.
wedding ku?
satu hari nanti.
insyaallah.
berdebar jantungku.

::.. a t i q a h ..:: berkata...

Kelambu,
ahah. Boleh pulak kau tengok yang itu. ;P

Mr Lah,
thanks sir. =D

Chika,
yezza...dup dap dup dap ek? hehe.

blackpurple @ jowopinter berkata...

Dah ada nama ke belum baby tu...?

t.a.t.a berkata...

selamat datang ke dunia yg udara nya kotor ini. cepat pakai topeng.. huhuhu uhuk uhuk..

*watuk wes

Pocket berkata...

tommei nya anak menakan diaaaa...
siap eye contact yg taktahan tuuu...
eheh:)

A t i Q a h berkata...

JP,
ermm..ntah la. Saya belum tanya abah dia lagi. He he.

Kak t.a.t.a,
alah2. Kok watuk. Huhuhu.

Pocket,
hihi. Comelkannn... :D

Sidik berkata...

Ni bukan anak menakan tiqah daa,cousin.tiqa nak anak sedare kene tunggu tina kawen la,tapi kakaknye kene start dulu

FaNaQiLa berkata...

Salam..

Selamat Datang kepada baby itu.

Welcome to the World!

Wah..Orang kawin lagi. 08.08.08. hmm.. cam bes je.

Atiqah, doakan Qila n Kimi cepat2 diijabkabulkan tau. hehe..

Atiqah bila lagi?

[ Eclipse ] berkata...

ee..tangan die kedut2 agy
tahniah atiQ
walawe~ internet SIPOT SEDUT lah
rindu kawan blogger ku XD
ciknaD@gmail.com