Rabu, 8 Oktober 2008

REUNION BATCH 12 SMKASL

4 Syawal 1429/ 4 Oktober 2008








Selepas lima tahun terkeluar dari sekolah itu, kami berjumpa semula. Walau bukan semua, tapi kami tetap gembira. Ziarah dari rumah ke rumah, konvoi 15 buah kereta, pagi hingga malam, gelak ketawa, bertanya khabar dan bergossip. Pokoknya, kami semua seronok. Jika ada rezeki kelapangan dan kesihatan, kita jumpa lagi ya kalian. =D

Punca-punca gambar boleh dijumpai di sini dan di sini.

36 ulasan:

Princess Liyana berkata...

First to comment;)huhu..

em,memang bestkan yang reunion?alaahai.raya ni tak smpt nak bereunion dgn bdk2 shams..rinduuuuuuuu;(

hm.apalah yg digosip2kan tu?huhu

Yazid Husain berkata...

selamat hari raya

rasso berkata...

wah... kalo ai kan... kawan serata sarawak pun tak sempat nak gi rumah ke rumah berkonvoi gitu dalam satu hari.. dari limbang sampai ke kuching.... wooo! ramai...

Ibnurashidi berkata...

Agak-agak lemang ketupat cukup tak untuk dijamu?hehe..

[ Eclipse ] berkata...

beshnya XD

DarabDua berkata...

peh!
sampi 15 kereta. kalah rombongan kahwin ni.
slamat ari raya ke 9!

sidikalamini berkata...

sementara bujang2 ni boleh le korang bereunion, karang anak dah ade 2 3 orang, tak dapat nye la...

::.. a t i q a h ..:: berkata...

Pak Dik,
bleh je. Kawen je la satu batch. Ahahaha.

Darab2,
rombongan kawen naik bas.
Selamat raya. :D

Nadh,
yeap. Lalu sawah padi lagi. Hehe.

IbnuRashidi,
kami yang perempuan makan kongsi-kongsi je. :)

Rasso,
daerah Limbang tu pun dah besar cam Selangor. Paling-paling kena 2 minggu kot nak jelajah. Ha ha.

Yazid,
selamat2. ;)

Ina,
buatlah reunion time raya haji nanti. Ha ha.

Gossip2 panas banyak je bila dah lama tak jumpa. Orang tu kapel dengan orang ni. Orang ni clash dengan orang tu. Macam-macam lah. =D

addyaholix berkata...

Aku baru jumpa teman0teman lama dulu.

Sepuluh tahun tak berjumpa.

Dah bermacam-macam gaya.

ELeEa berkata...

Huhu...kwn sumer2 xtau ke mana...
dah la perents suka pndah rndah...
abis sume. kalo kwn pun jap2 je...
kwn lokasi...ngiahaha...
Kwn2 kolej pun sume dh jauh2...kalo nk reunion skang pun dh kena wat kt resort2 sbb msing2 dh bkeluarga... =)

missyizzati berkata...

besh gela :D

jap2. nak quote "terkeluar dari sekolah?" haha

tasikmerah berkata...

bestnye la dpt reunoin kan?



:)

fusarium solani berkata...

Salam,
Amboih meriah sungguh Atiqah berhari raya!

Eida berkata...

haaa.. ni baru raya sakan.. best nooo.. dpt berkumpul ramai2..

blackpurple @ jowopinter berkata...

Wah! Dah macam barak'an budak-budak kampung ek.

fusarium solani berkata...

Atiqah,
Saya dah upload gambar-gambar lain budak baju unggu yang Atiqah suka tengok tu!

Shila berkata...

Atiqah..
Selamat hari raya..maaf zahir dan batin..
Seronok kan buat reunion time raya ni..meriah sungguh...:)

waNNa_eXess berkata...

sangat best!!

en_me berkata...

bestnyerrr jumper kawan kawan lamerrr.. kannns

Fiziy berkata...

wah, hebat reunion kamu semua! bole kasi tips mcmane nak buat reunion mcm ni secara jayanya?

missfauzani berkata...

wow...hebatnye...tahun ni xberkesempatan beraye beramai2 ngan kengkawan...busy sket...huhu

A t i Q a h berkata...

MissF,
kalau pk kan busy, sumer bz. Lagi2 semua dah final year and dah ada yg keje. Kumpul yg mana available jeh. Hehe.

Fiziy,
ahah. Nak tips? Kena ada pengerusi batch yang berdedikasi. Hoho. Buatlah forum batch utk jadi medium komunikasi. =)

Me,
iyerrrlaa kannnss.

Wana,
sangat!! Kalau ko join sampai petang lagi best. Huhu.

Kak Shila,
yeap. Sementara masing2 masih bujanglah katakan. Hihi.

Alif,
haha. Sudah tgk. Memang kiut!

JP,
kami memang ber'baraan' pun. Satu Daerah Sabak Bernam kami pusing. Dari rumah kat tepi sawah sampai rumah tepi laut. Errkk. Kawasan sawah je. Tepi laut tak ada. He he.

Eida,
memang sakan gilos. Haha.

Alif lagi,
haha. Agak laa. :P

Kak Tasik,
betul tu kak. Hihi.

Ijat,
besh2!! ;D

Kak Leea,
ahah. Masa kawin nanti akak jemput la diorang. Hoo..jemputan satu Malaysia tuh. Ahak!

Addy,
uih. 10 tahun sangat lama tuh. Huhu.

Lily.Lulu berkata...

seronoknyaa tgk ...
rindu kat kawan2 zaman belajar dulu
:)

13may berkata...

hehhe....aku selalu jumpa member2 lama sekolah dulu...tapi byk yg aku dah lupa nama...teruk betoi :D

Princess Liyana berkata...

hik2;)memang best bila reunion yang!

nanti kita buat gak. TESLians..hihi

diya berkata...

gambar nombor 4 tu cam best sket. err.. kamera tu tergantung kat dinding ke tiqah? sume melenggok je. hehe

suka tgk gambar kumpul rmi2 ni. meriah gitu kannnn :D

faridmw berkata...

salam.. sekali sekala berjumpa seronok juga... mesti banyak yang hendak berborak.. hehehe

Rajuna berkata...

er
masih ada yang available lagi tak?

Danielle_Corleone berkata...

hehehe. wah bang juna. :-p

seronok jumpa kawan2 lama. :-)

pHu YinG berkata...

Bestnya. Selalunya, ungkapan yang sering didengari, 'Ehh...ko dah lainlahhhhh. Dulu kecik je!'

Hahhaahaha ;-D

t.a.t.a berkata...

waduuuuuhh... kok ayu banget si onok doro kie.. anak sopo si? wes enek mambang? kenek teko ngumah? arek ketemu wong tuek eh.. kenek yo?

buzzybug berkata...

allooo... SMKASL = sek men keb agama simpang lima kah??

kalo betul, batch 12 tu batch tahun bile?

A t i Q a h berkata...

Kak Buzz,
yeap2. Hehe.
Batch 12 = SPM 2003.
Akak sekolah situ ke dulu?
Huhu.

Kak Ta,
seng nganggo kelambi opo? urong enek kok mbak ayu. golek ne la siji. seng keneng tukokne omah gedi. hahahahaha.


Kak PY,
hahaha..definitely. Lagi satu - "Ko bila nak kawen?" =P


Bang Juna,
mau yang mana satu? Hehe.


Dan,
amvoiii gitu kan. :P
Yeap2. Sangat seronok.


Farid,
sangat bising ye. Semua orang nak bercakap masa tu. Haha.

Diya,
yang amek gambar tu memang photog yang terer pun. Boleh tengok gambar cantik2 lagi kat link yang saya bagi tu. Huhu.


Ina,
TESL reunion, kita buat 5 tahun dari sekarang. Masa tu semua mesti dah beranak-pinak. Haha.


May,
isk. Lain kali ko tulis nama kat buku. Bari ingat semua. HAHAHa.


Lily,
hehe. Memang seronok masa tu. ;D

diskopi berkata...

ini blog budak-budak UKM:

http://diskopi.wordpress.com

kalo lu mau layan, sila-silalah berkunjung ke blog kami.

ini blog merupakan suatu percubaan untuk menjadi kool tetapi gagal. tetap dilihat poyo!

tapi biar poyo jangan paip*!

*paip ialah singkatan kepada pemuda anti ilmu pengetahuan - PAIP!

susu dalam botol berkata...

seronoknya ada reunion ;)

Adry berkata...

waaa... bestnya raya...


Adry @ http://www.adrysabry.com