Sabtu, 18 Oktober 2008

MAIN TEPUK-TEPUK

Malam tadi Ijat dan Awis datang tidur bilik aku. Aku dan Awis tidur di toto. Dan Ijat tidur di katil.

Bila bangun pagi tangan aku menggagau cari telefon genggam tangan.

Oh. Ada atas katil. Sebelah kepala Ijat. Aku angkat tangan mahu capai telefon.

Pap! Tangan aku menggagau dan jatuh pada mata Awis. Muka dia berkerut-kerut sebab aku tepuk matanya. Bukan telefon tangan yang aku capai rupa-rupanya.

"Awis, sorry. I ingat my handphone tadi," dan aku tepuk bantal. Tidur semula.

36 ulasan:

pandagumuk. berkata...

sep sep sep pok pok pok.

rasso berkata...

hahaha...

yu nak tengok jam ker?

ai faham....

missfauzani berkata...

hehe...yg tu bkn mimpi kan????

PENDEKAR berkata...

nasib tak mengamok si awis, kacau die tengah syok tido....

;-)

Water Lily berkata...

Nasib baik dia tak bangun bersilat hahaha

ZARA berkata...

hahaha...

seb baik kau tak buat dgn ganas...

huhuhu...

[ Eclipse ] berkata...

haaa. nasib tak kaki di tangan mu X) haha

azie berkata...

kesihan awis,hikhikhik

fackaladingdong berkata...

ooo...menggagau..ingt mengigau si awis tu adalah telfon boleh pegang...

kel@mbu berkata...

kawan aku kalu tidur, bom meletup pun ok lagi.. hehe..

Syam berkata...

owh! main tepuk tepuk ya!

skg kita main tag mengetag okay. anda di tag. wajib jawab. no mercy! jika tidak blog awak akan di hack! he3

fackaladingdong berkata...

hahaha...padan muka...kena tag...

Princess Liyana berkata...

hi hi hi..takpe, mak mertua i tido lena;)mimpinya indah...;p

affendik? berkata...

tepuk amai2?

en_me berkata...

bayangkann nanti kalo tido dan tercucuk mata suami kamu.. ekeke

Adry berkata...

hahahhaa... nasib dia tak terkejut beruk.. hehehe...

Adry @ http://www.adrysabry.com

wahyudimy berkata...

tumpang lalu jap,

tasikmerah berkata...

mata awis tu bentuk talipon ke yang?






:p~~~~~~~

missyizzati berkata...

heh. okay lah dari tepuk yang lain. ;p

sicarangkulina berkata...

zaman akak dulu, kat katil buleh muat tiga orang. sungguh!

Ibnurashidi berkata...

errr...tepuk amai2 belalang kupu2..sambung..

paiseh berkata...

tepuk biar ramai..
malam karang upah sudu..
sambung...

blackpurple @ jowopinter berkata...

Nasib baik tak tercucuk biji mata dia....


:D

bungaditepijalan berkata...

hhehehe.
kesian awis.
:D

S h i n o berkata...

hehehe terukk betol.. :P

Abdullah berkata...

lazat x dapat ketok free?

Pok Deng berkata...

Apakah posisi tangan itu? Penumbuk kah? Atau tapak tangan?

rOhock berkata...

ganas ar lu ni...wkakakakaka

ELeEa berkata...

aduhai...jadik compius sis nk komen...sib bek si ijat 2 xkena skali...hahaha =)

Al-BIMA SAKTI berkata...

salam,
apa yg kau dah 'sentuh' atiqah?

hyfa hasan berkata...

ahha,..
pastu terus tido ler..hhaha

diya berkata...

huhu. kdg mcm dh jd tebiat pulak, sedar2 gagau cari tepon :D

faridmw berkata...

salam.. mugkin awis seorang yang sabar.. klu tak pasti dia dah mngamuk... hehehe

Amiene Rev berkata...

Errr... telefon bimbit jangan diletakkan berdekatan dengan kepala, dikhuatiri boleh meningkatkan risiko kanser otak.

xiiinam751, musafir denganMu berkata...

Ingatkan tertepuk kodok kintel tadi....

aizatbest berkata...

ish ish..sadis oo..salam singgah