Isnin, 4 Februari 2008

MASKARA 6

Baru sempat menjengah ke blog kesayangan setelah beberapa hari di rumah. Alahai.
Makanya, baru hari ini dapat bercerita tentang Maskara 6. Kami sampai lewat, ditambah lagi dengan tawaf yang entah beberapa kali di Jalan Bukit Petaling. Nampak sudah kelibat manusia-manusia di Rumah Pena, tapi kami tak menemui jalan masuk. Gelap sangat! Tapi kami berjaya akhirnya. ho ho

Ketika sampai, mereka sedang makan-makan sambil menunggu second round. Rugi betul lah. Tapi lima persembahan terakhir memang tak merugikan. Persembahan pertama yang aku tonton, Nuras. Sedap. Persembahan terakhir, dari MatJan. Dah berapa malam agaknya dia menghafal lirik itu. ha ha. Aliff Firdaus dan rakannya juga berjaya menipu mata rakyat. Hampas betul.

Pertama kali melihat Maskara. Aku enjoy banget. =)




Nota kekakian:
  1. Kredit yang tak terhingga untuk Pak Mil yang sanggup drive aku ke sana. Siap dengan pakej bersiar-siar di Putrajaya selepas itu. Percuma!
  2. Am I going to write the same way again? Sejujurnya aku yang naif ini (blueh!) tak faham soalan TokR. Erkkk!

____________________________________________________________________

Edisi tambahan.
Aku lupa nak kabo, aku jumpa suami kepada anak tok imam kampung aku. Menarik!

14 ulasan:

rasso berkata...

ya...

hohoho....

cik daun berkata...

Salams..

Ini atiqah with Q yach?

Nice meeting you. Thanks sebab beli PP. :)

Tok Rimau berkata...

Better late than never.

فيصل berkata...

ntah bila aku dapat menyaksikan Maskara itu.. aku akan pergi.. tunggu sehingga ekonomi ok dan spek mata siap..

Tok Rimau berkata...

Mana gambar kita? Tertunggu juga photo pose pelamin angan ku musnah tu.

missyizzati berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
missyizzati berkata...

atiqah atiqah,
kalau anda klik nama saya,
anda akan nampak sesuatu yang sangat kehijauan..
haha
btw,tak sabar jumpa kamu minggu depan =D

dugongsenyum berkata...

pak mil kau tu pakar it. boleh mintak tolong dia setup balik forum kami yang kena godam itu hari agaknya huhuhuh

AtiQah berkata...

rasso,
bro mau pegi maskara 7 kah, atau tesl nite kah?
p/s: saya curi gambar di flickr.. :p

cik daun,
ya betul!
trimas kerana singgah..nice meeting u too =)

tok,
hehe...

faisal,
nanti aku sediakan satu bas, kita pergi ramai-ramai.hoho

tok lagi,
kat rumah susah la tok..dial-up ni lembam..huh

missyizzati,
aduh..hijaunya..
dan saya telah meninggalkan jejak disana!

dugongsenyum,
boleh mungkin. apa kata pakcik terus ke link pak mil dari blog saya. hehe

rasso berkata...

tQa,

andai saya duduk di sisi kamu nanti... saya sanggup gi TESL nite tuewww...

segan lah nak duduk ngan orank laen... ramai tak kenal :P

AtiQah berkata...

ha
ha
ha
belum pasti mahu ke teslNite atau tidak..ntah.

azie berkata...

TESLnite??Rasso?ironi sungguh..:P

pHu YinG berkata...

rasso,

Owh, u duduk dengan dia eh nanti. Ok, enjoy. I'm not going.

AtiQah berkata...

azie,
seterika...kan..haha