Selasa, 7 April 2009

Lepas setengah bulan tak update and finally it's just a crappy rant? Bagus sangatlah tu.


There goes the last piece of brand new GT. For the one and only PSM supervisor, Dr M. Terima kasih yang besar untuk Mr Dean yang sanggup jual pada aku. He.

Since aku punya PSM menyentuh tentang the implementation of weblog in ESL classroom, mungkin ini sesuai untuk beliau. For leasure reading. Dan walaupun ayat terakhir beliau masa aku jumpa beliau tadi, which was 'do not expect for a high mark' buat aku macam speechless empat saat sampai tak salam cium tangan dengan beliau. Tapi nak buat macam mana kan. I deserve it. Kot.

Minggu depan viva. Minggu depan lagi final exam. Dan minggu-minggu seterusnya, God knows the rest and the best.


"Destinasi cinta yang ku cari
Sebenarnya terlalu hampir
Hanya kabur kerana dosa di dalam hati
Telah ku redah daerah cinta
Yang lahir dari wadah yang alpa
Tiada tenang ku temui
Hanya kecewa menyelubungi"
Mestica

22 ulasan:

pandagumuk. berkata...

pulun untuk viva oke? (:

zino berkata...

selamat examm dan semuga berjaya..

aie akaike berkata...

owh.. ko hilang pegi bertapa la ni ye. good luck!!

AZANI berkata...

Salam Sejahtera
Selama ini saya hanya mengikuti blog anda dari pautan Cikgu,tersa pula ingin menurunkan beberapa patah perkataan dalam ruang komentar.Semoga berjaya dalam bidang anda dan selamat menjawat jawatan yang dihajati.

addyaholix berkata...

zhao an tiqah!

masih ada jual gangguan teksual? mana saya boleh dapat? atau pinjamkan pada saya sajalah. haha!

dan gud luck untuk kamu tiqah.

KDEE berkata...

gud luck atiq!

azie berkata...

gud luck tiqah!

oke. tu ucapan paling poyo utk kau dari aku. aku pon perlu luck jugak utk viva.ahaha

lagi sikit je babe. sikit je lagi nak ke penamat. jgn abiskan masa tonton arashi,kah kah kah


gurau je oke:-)

Princess Liyana berkata...

Alaahai speechless jap i..kalau kna depan muka i..i mesti diam je..hmm tkpela syg..yg penting you dah usaha..sedaya u..Kita sama2 dah usaha..mari buat yg terbaik utk VIVA okk;)

chayo2!huhu cm tak percaya nk hbs dah.huhu

S h i n o berkata...

lama hilang...
:)

tasikmerah berkata...

chaiyok! chaiyok!

ieLah~ berkata...

gudlak!!
hehe

awan berkata...

ganbatte kudasai !!!

p/s: aku pun baru bli rooftop rant tu... hehehe...

yginsaf.com berkata...

good luck on ur exam my dear atiqah tewww..

missfauzani berkata...

gud luck n alll the best k~

atina berkata...

all the best!
assignment org pun bru je kne reject.sedih gile..
org nak blek jumaat nie..

A t i Q a h berkata...

Tina,
apa balik2 ni. Huh.

Kak Fauzani,
tq2! Huhu.

En_Me,
thanks yach! :D

Awan,
Rooftop Rant is the best from her. Suka suka.

Ielah,
mekacih cik ilahh. hee.

Kak Tasik,
xie xie ni! :D

Shino,
invi mode. Eheh.

Yang,
ya ya. Tak boleh putus fius..eh..asa. Huhu.

Azie,
aku tengok untuk dapatkan ilham masa viva. Mana tau leh nari2 macam Arashi. Ahahahaha.

Kdee,
trimas Kdee ku sayang. Mwah!

Addy,
zhao an. Hehe.

Haa. Tak tau la. Da lama sold out. Huu.

Azani,
hehe. Terima kasih Encik Azani. Datang lagi yach. :)

Aie,
ha. Gua bertapa kat Gua Tempurung. Haha.

Uncle Zino,
thank you. :D

Munh,
baik cik! =D

Adry berkata...

Good Luck with your exam... huhu.. lamanya menghilang...


Adry @ http://www.adrysabry.com

inna hayati berkata...

wah...banyak sungguh tekanan.. anyway...chaiyok!!
gud luck eh tiqah... :)

a Q r a m berkata...

hey hey heyyyyyyy

Lily.Lulu berkata...

selamat belajar
selamat berjuang

good luck and all the best !!
:)

Yazid Husain berkata...

bertapa rupanya dengan gangguan tesksual

blackpurple @ jowopinter berkata...

Selamat untuk kamu!