Jumaat, 1 Mei 2009

Selamat Hari Pekerja

Bertemu, berpisah. Bertemu lagi, berpisah lagi.
Bukan tak biasa. Dari kecil lagi dah tahu erti perpisahan tu.
Tapi.
Setiap kali melalui momen perpisahan.
Hati tetap punya rasa sebak, pedih.
Sentiasa sama rasanya.

23 ulasan:

Princess Liyana berkata...

;( sedih.

Diya Kamaruzaman berkata...

sangat sebak kan nak tinggalkan kwn2 satu juang sblm ni.

selamat bercuti tiqah =)

AL-BIMA SAKTI berkata...

bertemu atau berpisah... kehalusan naluri tetap terasa...

.ieLah. berkata...

tiqahhhhhhhhhhhhhhhhhhh.......



sob sob

Abdullah berkata...

it's not the end...just a new beginning... :)

Faizal@poyan berkata...

salam atiqah..
emm saya dah rasa kesedihan berpisah baru2 ni berpisah dengan kawan sekerja... bg ucapan perpisahan sebak gak la hmmm..

Cikgooden (Selumbar Emas). berkata...

bertemu, pastu berpisah, kendian bertemu semula...bab bertemu semula tu yang paling best!....selamat maju jaya...

zino berkata...

selamat cuti hujung minggu...

bertemu berpisah.. panjang umur berjumpa lagi nanti..

cT cHaN berkata...

don't worry babe.. we'll be meeting again dis august.. insyaAllah.. =))

ف wildchild ۞ berkata...

jauh dimata. dekat dihati :D

rajin rajin la sms ya

S h i n o berkata...

selamat hari buruh untuk aku..
:P

izzati fuad berkata...

he..kita akan jumpa lagi kan?

A t i Q a h berkata...

Ina,
:|

Diya,
selamat bercuti untuk Diya juga. :)

Bima,
yeap.

Ielaaaaaaah,
isk isk.

Sir,
yes indeed. Wish us luck ya. ;)

Faizal,
berpisah untuk ke tempat yang lebih baik harapnya. :)

Cikgooden,
ya ya. Harap begitulah hendaknya. Huhu. Trima kasih cikgu. :)

Uncle Zino,
insyaAllah. =)

Ct,
kite jumpa lagi minggu depan! Hehehe.

Fa,
sms sapa? Andakah? Haha.

Shino,
cuti2 wat pe? Hehe.

Ijat,
that is for sure! +)

kamilz berkata...

Dah habis ka? Tanam Anggur la sekarang.....

Sekarang baru2 ni ye la sikit2 nak contact sikit2 nak re-union heheh..

Nanti dah kawin beranak pinak semua dah tak nak contact kawan2...

arsaili berkata...

salam..wahhh dh grad yer..nanti bole tolong check english saya..ahaha

Sidik berkata...

korang jumpe tikah lagi anak dah dua nanti kot..

PERTEMUAN BUKAN MILIK KITA
kumpulan : suara hati

Pertemuan menghadiahkan kita kasih sayang
Jika cinta satu pasti bertemu ia tidak ternilai

Kerana antara hati kita
Telah tiada antaranya lagi
Yang ada hanya cinta kasih Ilahi

Kita berpisah hanya sementara
Kerana pertemuan bukan milik kita
Jasad dan suara berjauhan sentiasa
Namun cinta abadi

Biar terpisah selalu menderita
Kerana syurga menagih ujian
Sedang neraka dipagari oleh nikmat
Bertemu tidak jemu berpisah tak gelisah

Bicara kita adalah bicara sufi
Tanpa suara dan kata-kata
Kerana penghubung kita adalah suara hati
Bertemu berpisah kerana Allah

addyaholix berkata...

bila kamu ingat, kamu akan senyum.
sungguh!

yginsaf.com berkata...

sodeyyy kanns..

t.a.t.a berkata...

Dalam Employment Act 1955 ada 4 hari yang wajib cuti semua pekerja. Hari Kebangsaan, Cuti Agong, Cuti Sultan dan Cuti Hari Pekerja.

Cuti = best!

tasikmerah berkata...

kenapa aku pulak yg sedih nih... haih...


.

Yazid Husain berkata...

selamat bercuti

filanastasia berkata...

atiqah : anggap ianya percutian semata-mata.. lepas bercuti bertemu kembali okies.. take care dear....

blackpurple @ jowopinter berkata...

Hidup. Begitulah.