Sabtu, 11 Disember 2010

Ja(wa+E)nglish ke?

Menu ini dijumpai di sebuah gerai berdekatan rumah. :P

22 ulasan:

LORD ZARA 札拉 berkata...

LOL!

COmel je~

faridmw berkata...

salam...
susah nak bt pilihan tu... campuran2...

ckLah@xiiinam berkata...

Es jeruk tak ada pulak ya!




***kedai mana ni Tiqah? ckLah nak serbu dan bawa pen merah. :D

zino berkata...

harga tak letak ke? hehe

Amy Z! berkata...

sungguh frest selepas minum frest oren.

ekeke.

:D

Faizah berkata...

epai, caret.... tu buah ape? hehehehe

affendik? berkata...

aku harap tidak frust setelah meminum frest oren itu ^^

nizamsani berkata...

hehe.yang penting buat air sedap.

t.a.t.a berkata...

QaH, kau print kan baru, laminate kan, letak corak bunga² then bagi kat tuan kedai tu. kompem makan free smp bebila.

A t i Q a h berkata...

zara,
comel. tapi geram. huhu.

farid,
ehe.

cikLah,
ha ha. dekat2 rumah arwah Mbah Jahro.

Uncle Zino,
dah la salah eja, kalau dia letak harga, mau orang lagi geram kot. :P

kak AmyZ,
nak order pun macam was2 dah. he.

kak faizah,
tu la musykil tu. hik hik.

irwan,
jawa betul bunyi dia kan. :P

nizam,
agaknya kot. aku order air kosong je.

kak ta,
kikikiki. kesian dia malu nanti. :P

BeLLy Blog's berkata...

Great Blog..!!!! Keep Blogging.... : )

Encik Shino berkata...

kena suh dia masuk kelas bahasa ni..

Makbonda berkata...

Tak ada kena mengena dengan Jawa,suaminya Kampar,isterinya Siam....ops pelanggannya jawa

famia berkata...

ahkahakhks. comel.

Siti Zafira berkata...

haha. how cool. ketawa je saya baca. and dizzy too. :p

en_me berkata...

jawe kanns.. ehehe

Abdullah berkata...

Haaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!

tasekM berkata...

salam tiqah...







z172

Ainnul Madihah berkata...

tok tok tok,salam tuan rumah....update update ha ha ha

aswadz berkata...

tembakai? frest? epai? caret?

Bose berkata...

Sheer professionalism and dedication
Letter writing

Batu Adventure berkata...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...